30 Kasım 2009 Pazartesi

Zayıflama işini ciddiye alın

Arkadaş, parça ve o oyunlar 1.000 metre koştu anlatır alan atlet düşünün. Ne sonuçlar çıkarabiliriz? Kesinlikle hiçbir şey. Ya da bitti mi? Yarışı 800, 1.500 ve 3.000 metre? Şey benzer şekilde anlaşmalar ağırlık kaybı sevk olur. Birileri kaybettim anlatır 10 kilo '. Eğer 80 ila 70 için, 'tebrikler söyleyebilirim düştü, sen yaptı. Eğer 100 90 'aferin, o devam söyleyebilirim düştü.

Eğer 150-140-den 'düşünüyorsun' (muhtemelen sizin içinde) için değil derdi düştü. 'son konuda Obezite yorumlayan' Profesör G. Bray Biyomedikal Araştırma Merkezi r10 Louisanna devletler, bu araştırma alanında en azından bilimsel topluluk, başvurmak için seçilmelidir den ziyade kilo sayısı gibi o temelde bugüne kadar, ama kayıp ağırlık kaybı için fazla kilo.

Rağmen Yasası tarafından soruşturma çoğu, ancak ve beslenme benimsemelidir bu nedenle kilo kaybı kayıt kesinlikle daha doğru bir kilo kaybı programın başarısı apeikonoizontas.

Çünkü ağırlık bizi rahat tüm gerçeği söylemek değildir. Ne fazlasını sunuyor ;

* Biz bütün resmi bilmiyorum. Bu 10 kaybı zaman ağırlığının normal bulmak için 30 kaybetmek zorunda kg (BMI <25) ama hiçbir şey iyi bir ilk adım olduğu görülmektedir. (Genellikle), ne de daha önemlisi, neden durur 'başarı' yemek var ödüllendirmek ve kutlamak neden yoktur. Ancak, 'ben 10 kilo', onun çalışmalarının başarı büyüklükte bir yanıltıcı resmi oluşturur kaybettim söyledi. Ancak aşırı kilo kaybı% 33 olduğunu söyledi, biz tam resmi var. Çok iyi bir başlangıç takip uygun olması.
* Bu gerçekçi hedefleri ve yaklaşımları var onlara yardımcı olur. O kilolu obez bir kilo kaybı programının bir parçası olarak bunlar sadece başlangıç ağırlığının% 32 kaybetmek mutlu olduğunu ve kanıtlanmıştır eğer% 25 kaybetmek sadece kabul edilebilir, süre az% 17 memnun değilseniz.

Başarısızlık birlikte vücut görüntüsü ile aşırı meşgul ile gerçekçi hedefler belirlemek için yeniden ağırlık neden olmaktadır. Özellikle, hastaların önemli sayıda zaman aşırı beklentilerini karşılamıyor çalışıyorum durdu.

Sık sık hayal kırıklığı herhangi bir çaba, inkar ve direniş yol açan terk edilmesi olduğunu depresyon ve diğer psikolojik bozukluklar gibi aşırı olaylar bile toplum modeli, güçlü bir eğilimi vardır. Puan: ve kilo kurumsalseo.com

Sonra, 85 TL ağırlığında bir genç kız 1,70 yüksekliğindeki 30 yıl düşünün diyetisyen ziyaret etmek ve o TL 60 ulaşmak istediğini söyledi (çoğunlukla kendimizi lisede zayıf hatırlıyorum ağırlık is). Ama Normal ağırlığı 72 olduğunu. Ne kadar kolay olduğunu ama aynı hedefe ulaşmak koydu?

Çünkü veri değişti neredeyse, imkansız, bizim vücut aynı, metabolizma, fiziksel aktivite aynı düzeyde azalır değildir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder