30 Kasım 2009 Pazartesi

Diyet kolay mı?

En az bir kez diyet koymak var mı tanıdık? Çok yüksek, yetişkinlerin çoğunluğu yana olan ifadedir. Özellikle kadınların çoğu bütün yaşamları 'diyet' harcama, ancak bu her zaman gerekli ve etkili değildir.

Yeni nesil olarak, yeni veriler gösteriyor ki anne gibi yaşlandıkça kendi ağırlığı ve diyet genellikle daha yeme bozuklukları veya obez olma geliştirmek için büyük olasılıkla yapmak çalışan çocuklar. Ayrıca, var olan kısıtlayıcı diyet üzerindeki aşırı kilolu çocukların, sağlık ve kalkınma ve artan yeme bozukluklarının risk riske almak için tereddüt etmeyin çok ebeveyn vardır.

Sonunda diyetler 'iş'?

Ancak, her ne kadar çok nüfusun 'bir diyet' obezite oranları artmaktadır. Paradoksal fenomen? Not at all, düşünürken bile bir diyet kilo kaybına yol açar, insanların 90-95) gelecek yıl içinde onlar ve r10 (ya da daha kaybettik ağırlığı yeniden kazanmak. Bu sistematik epanaprolipsi kaybı ve ağırlık-olgu geri dönüşüm olarak adlandırılan ağırlık ya da 'yo-yo', büyük epidemiyolojik çalışmalarda morbidite ve mortalite riski ile ilişkili.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder