27 Kasım 2009 Cuma

Kayıp zayıflama

'Limon ve greyfurt Gıda gibi'

Hiçbir şey tek veya aerobik egzersiz, özellikle de fazla yarım saat sürer yağ yakar. Ki pek çok meyve ve sebze, bu nedenle kilo kaybı teşvik çok az kalori var. Bu söz su, çay ve kahve şeker veya süt olmadan kalori değildir değer.

'Makarna, patates ve diğer nişastalı gıdalar çok' kalınlaşma vardır

Bu gıdalar içeren şişmanca daha karbonhidrat kalınlaşma çok var. Ama kalınlaşma mı biz yağ, soslar, tereyağı, krema ya da peynir gibi bakın. Bu büyük miktarlarda, hangi kesinlikle kilo kaybı katkı sağlamamaktadır tüketilebilir kolaydır. (Ya da fırında patates çok fazla yağ), hangi kalori dört kat numarasını içerebilir cips gibi yemek de önemli yoludur.

'Ölçek kilo kaybı' kontrol etmek için tek yoldur

Ölçeği ve kas dokusu yağ kaybı yansıtmadığı yağ ağırdır. Birilerinin yağ kaybetmek zorunda say, ama biraz daha tartmak çünkü kas kütlesi kazanmıştır. Daha sonra kilo deyişle vücut kompozisyonu ölçmek için, yağ ve yağsız vücut kitlesinin yüzdesi yani önemli.

'Kayıp zayıflama' az veya hiç yiyerek

Kendimizi gıda mahrum için böylece bir bebek açlık bırakmak ciddi. Biz makul miktarlarda gibi ve kilo, bu yeterli gıda alma daha fazla kalori yakmak için gıdaların tadını çıkarabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder