27 Kasım 2009 Cuma

Enerji tüketiminizi düzenleyin

Günün belirli saatlerinde belirli gıdalar tüketmek vücudun enerji akışını korumak ve kilo organizasyonumuz yardımcı olur. Bu yeni madde, Yunan standartları, Enerji Gıda alternatif diyet modeli gereğidir.

Doğu ve batı gıda teslimat kökleri ile enerji gıda ilkeleri. 5 element insan vücudu, su, ateş, toprak, hava ve metal doğasında meridyenleri ve geçerli. Diğer (,, ekşi, ekşi, baharatlı tuzlu) tatlı yiyecek doğasını inceliyor. Aynı zamanda dikkate (protein, nişasta, yağ, şeker ve asit) gıda bileşenlerinin dengesini alır.

Bu veri analizi, uzman verilen süre uygulanmak üzere özel bir yemek planı tasarımı yapacağız. Amacı ve beslenme açıklarını karşılamak için vücudun işleyişini kolaylaştırmaktır. Aslında yılında, genellikle her yemekten sonra, mine çiçeği, Kireç, yeşil çay gibi vb bir kaynatma tüketilen Çünkü onlar bizim vücut için gerekli maddeler içeren bu çaylar, ama ya iştah yağ azaltmak için değildir.

Enerji tüketimi birçok açıdan Akdeniz modeli ile aynıdır. Bu, sebze günlük kullanır aşırıya kaçmadan protein ve kaçınarak aşırı içerir.

Ancak yiyecek sağlanması ve farklı nasıl bizim organizma işe olacaktır. Yani hangi sırada vücut için 24 saat yiyecek sınıflandırmak olacaklarını, ihtiyaç duydukları gıda 'ince enerjinin' olmadan doğrudur.

Ederken diğer yürüyüş, uyku içinde sindirim vücut yardımcı uzman bir yoksunluk değildir gelen, bizim besin kombinasyonları tavsiye eder, hareket genel ve sol geliştirir. Böyle bir beslenme modeli yağ kaybı ve lokalize yağ ve selülit tedavisi kolaylaştırmak sahip olmak.

Ihtiyaç ve özgü yemek hazırlamak için zaman ayırmaya verilen bir yıl içinde tüketilmesi gerekir karşı dezavantajları.

Herkes için enerji tüketimi. Bu Özellikle kim:

* Aşırı kilolu veya obez
* Yerel bir kalınlığı var
* Have şeker arttı
* Have ürik asit, kolesterol, yüksek trigliserid
* Have demir eksikliği
* Have şişkinlik ve gaz
* Kadınlar kol ve bacaklarda selülit sorunları ile
* Kadınlar 'var kilitsa'
* Kadın nüfusunun menopoz belirtileri muzdarip, menopoz, dönem.

Ancak, kronik hastalığı olanlar, bu tedavi doktora başvurun uygun herhangi bir beslenme modeli uygulamadan önce.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder