16 Kasım 2009 Pazartesi

Sigorta ve kilo kaybı

Sigorta büyük ölçüde onların ve geri ödeme ya da kapalı hizmet için sağladığı indirim miktarı kapağı hizmetleri açısından değişir. Orada kendi müşterilerine iyi sağlık teşvikler sunan birçok sigorta şirketleridir. Bunlar çoğu sigorta primleri üzerinden olanlar geliştirmek veya sürdürmek sağlıklı bir yaşam için indirimler sağlar. Kilo kaybı programları farklı tür sigorta politikalar çerçevesinde, çoğu prim indirim sağlayan veya kayıt ücreti veya program tarafından sunulmaktadır servis yüzdesi için ödeme kaplıdır.

Aşağıdaki sadece bazı bu sigorta kapsamında olabilir ve aşağıdaki indirimler sağlamak çok kilo kaybı programlarının:

1. Kapsama alanı% 50 programının maliyeti kapatın. Programları kapsamı bu tür her müşteri için özelleştirilmiş alırsınız ve beslenme, diyet ve egzersiz üzerine yaşam tarzı değişiklikleri yapmak odaklanır.

2. Indirim bir program katılmadan. Bu zaman o sizin kapınıza teslim edilir ve erkek, kadın ve şeker hastaları için tasarlanmış gurme yiyecek sağlayan bir program katılmak verilir.

3. Bir programın üyeliği konusunda bir indirim. Bu indirim, bazen çok farklı diyet hizmetler ve ürünler sunulan o ağırlık kaybetme yardım ve uygun kiloyu korumak.

4. Kapsama bir programın maliyetinin parçası. Bu maliyet sigorta tarafından genellikle tıbbi denetlenir programları ve sıvı diyet ek vardır örtülü bir parçası var programları.

Bir sigorta şirketi tarafından karşılanmaktadır Kilo kaybı programları şirketin kendi sağlık teşvik programlarının bir parçasıdır. Bu sigorta şirketi iletişim hangi programlar kapalı olduğunu anlamak için önemlidir çünkü çok farklı hükümlere indirim ve geri ödeme olarak üzeresiniz. Politikanız bazı değişiklikler sigorta şirketi için programın herhangi türü için ödeme yapabilmek için gerekli olabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder