8 Kasım 2009 Pazar

Enerji gıdalar azaltılmış

Bu, keten tohumu kepek, pektin gibi malzemeleri, diyet lifi konsantreleri, kaynak içerir. Enerji yoğunluğu su ve hazmı doldurun ve kaynak ek maddelerin azalır. Lif, ve konsantreleri kaynak malzemeleri uzun çiğneme, gerek açlık fren, ve bağırsak transit hızlandırmak.

Muhtemelen fiber obezite önlenmesinde büyük bir rol oynar: diyet fiber eşzamanlı tüketimi nedeniyle kan şekeri düşük bir yemekten sonra yükselir. Kontrast, yüksek glikoz konsantrasyonu yüksek insülin etkinliği götürür. Buna İnsülin yağ dökümünü engeller ve yağ depolama teşvik etmektedir. Diyet lif eksikliği de obezite gelişme lehine olabilir.
kurumsalseo.com r10
Örnek: Magic Çorbası

Şu anda, "sihirli lahana çorbası" lahana, biber, havuç, scallions, kereviz, domates ve soğan herkesin dilinde. Bu, vitaminler ve mineraller açısından zengin, fitokimyasallar içerir ve birçok fiber mide doldurur. Ama: musunuz, kas protein bozulmasına karşılamaya katkıda bulunmak için fazladan kuark veya içecek ayran yemek. Çünkü bu yeni beslenme alışkanlıkları olmadığını öğrenmek "sihirli lahana çorbası" kilo bir giriş sadece yararlıdır. Ve günlük egzersiz unutmayın!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder