27 Kasım 2009 Cuma

Besili arkadaş

Olarak çoğumuz bizim gıda biraz yukarıda ve izle belki biraz kilo çalıştığınızda, görerek Hiç arkadaşlarınızın (özellikle ince düşünce) için çabanın nedeni R10 olabilir mi?

Araştırmacılar bir çalışma görünüşte sinemada bir film dikkat ilgili katılmak için 210 öğrenci kullanılır. Katılımcılar eğitim için başka bir öğrenci ile oturmak için gerekli idi. Diğer öğrenci, ancak araştırma ekibi aslında bir üyesi ve iyi idi. Ama bazen kendini araştırmacı giydi kendisine obez olarak görünür yapılan bir 'elbise obezite',.

Böylece, tüm öğrencilerin film izlerken almaya aperatifler arz edilmiştir. Gizli araştırmacı ilk, hizmet ve bir bölümünü seçtim (büyük ya da küçük) ve daha sonra öğrencilerin aynı miktarda katılımcı teklif etti. Her durumda, porsiyon büyüklüğü, boyutu ne olursa olsun öğrencileri bölümünü boyutları gizli araştırmacı tarafından seçilen etkilenen kabul etti.

'En katılımcıların bir bölümü yani araştırmacı' aldı benzer aldı, yazarlar açıklar. 'Ancak, açık olan şu ki miktarı her kişi ve var tutar sonunda mı partnerine zayıf veya obez, değil kısmı boyutu' tarafından bağlıydı yedik.

Şaşırtıcı şey, katılımcıların eşlik dakikalık bölümünü boyutları taklit ama eğiliminde zaman araştırmacı, obezite gizli yediler miktar aşağı yönetilir gördü. Bile bilmeden 'Bu da kişi etkilenmiştir, diğer insanların, yazarların seçenekleri bölümünü söyledi.

Bulgularımız gösteriyor ki yemek kişinin ağırlığı her durumda kendi hisselerinin boyutunu seçerek yapabilirim 'aptal'. Eğer bir çok şişman adam yiyor 'durumdaysanız, daha fazla davranış ayarlamak için ve büyük olasılıkla daha az yiyecek. Diğer taraftan günü, ancak ince bir arkadaş olan, muhtemelen götürecektir beri aslan çok önem vermeyecek çok yiyor ... "üç yazar sonuçlandırılır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder