27 Kasım 2009 Cuma

Hızlı ve sağlıksız kilo kaybını engelleyin

En az 1,000-1,200 kalori

Ne zaman az 1,000-1,200 kalori günde tüketmek, vücudun hangi metabolizma azalır açlık yanıt geliştirir. 1,000-1,200 kalori alt limit ve hatta birçok kadın olmalı zayıflatmak için daha çok tüketmek gerekir.

Gün içinde sık yiyin, küçük, dengeli yemek

Etmelerine rağmen kan şekeri düzeyleri sabit tutulması Tüketim genellikle küçük, dengeli yemek, vücudun aç değilim yardımcı olur. Eğer bir yemek için o açlık hissi çok ki zaman zaman yemek için gelir, yemek bol miktarda tüketmek güçlü yeterli saat tüketmeyin.

Aşağıdaki yaparak metabolizma artırın

Içecek yeşil çay. Yeşil çay kafein ve diğer bileşenler içerir gün artış metabolizma için 4 puanlık. Sadece zaman çay şeker veya süt koymak değil emin olun içmek.

Yanmak daha normal daha

Yoğun egzersizler deneyin ve kasları normalden daha fazla itin.

Yemek sağlıklı Omega 3 yağ

Bu önemli yağlar somon, ton balığı gibi balık bulundu, alabalık, ceviz, vb Eğer metabolizma önlemek düşecektir.

Organize bir gün sizin zayıflama size keyif yapacak bir şey yemek sallayacak

Bu psikolojik sizin diyet programına devam etmek için yardımcı olabilir. Ben sık sık yapılmazsa o günlerde 'günah' var.

Bu hızlı kilo kaybına yardımcı olacak bazı ipuçları vardı. Çünkü sizin çabalarını sabote bazı şeyler vardır Ama dikkatli olun. Eğer hızlı bir şekilde aşağıdakileri yapmak için ağırlık değil kaybetmek istiyorsanız:

Güçlendirilmesi önleme egzersizleri

Birçok kadın kaçmak güçlendirme egzersizleri çünkü kaybetme kilo daha yavaş ve hacim elde korkuyorum. Ancak güçlendirme egzersizleri güzel bir vücut yapmak için bir kadın yapabilir en iyisidir. Aerobik egzersiz vücuttan ama yağ güçlendirilmesi kas geliştirme egzersizleri azaltabilir

Programları ve takip etmeyin düşük kalorili

Bu programlar sağlıksız ve sonucu zaman kaybetti ağırlık yeniden elde etmek durdurmak. Kilo kaybı için anahtar sağlıklı ve dengeli beslenme.

Senin yiyecek bırakmayın ve egzersiz sadece belirlediğiniz hedef tarih ulaştı

Birçok kişi kilo ve iyi büyük bir olay gibi görünen bir diyet uygulayın. Dengeli bir diyet ve egzersiz ve sadece bir parantez günlük bir parçası olmalıdır. De devam eden bir çaba ve bir diyet durmak gerektiğini ve ne zaman hedefe ulaşmak egzersiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder