27 Kasım 2009 Cuma

Düzenli diyet

Hızlı kilo yeniden diyet Çünkü sonra?

Birçok kişi amacı kilo olduğunu, az insan kaybı korumaya dikkat edecek. Sonuç genellikle ulaştığı veya baz aşan ağırlığı, kısa bir kurtarma. Ne zaman, o zaman yo-yo denilen olgu, tekrar hatırlatır ve bu eski oyun. Sonuçları ve trajik olan kişi kadar nihayet daha fazla yağ ve hayal kırıklığı hissediyorum ve düşük benlik saygısı kazanmış biter.

Ağırlık kaybı devam daha gerçek kaybı daha önemlidir kaybetti, ve biz nedeniyle önem vermelidir. Nasıl? Öncelikle, nedenleri anlamak, niçin biz yerine kilo kaybettim. En önemlileri şunlardır:

* Artan zayıflama bölüm-zaman birçok kısıtlama ve çok fazla açlık ile çok sıkı bir diyet uygulayın ... birçok şansınız yoksun hissetmek ve bu overeating veya meze için bize yol
* Düşük veya fiziksel aktivite önemli azalma - hatta kısa süreli fiziksel aktivite her gün, yeni ağırlık sağlanması bakımından önemli bir rol oynar
Kilo kaybı * yağlı gıdalar ve daha genel olarak günün kalori - birçok insanın artan tüketim sonra ve diyet önce olduğu gibi aynı miktarda aynı şekilde yemeye başlar. Ama yeni, daha düşük ağırlık ile beden, ve daha az kalori vardır önceki bu kadar kilo bakım için günlük ihtiyaçlarını yeniden tanımlamak gerekiyor daha ihtiyacı
Olumsuz duygular ve stres yönetme çabası olarak * Gıda tüketimi, çünkü günlük sorunlara pasif tepki.

Sonuç olarak şunu söyleyebiliriz ki ağırlığı sağlıklı beslenme ve düşük fiziksel aktivite sürdürmenin zorluğu nedeniyle tekrar kazandı. Süre duyguları bizim yeme davranışı ile ilgili yönetme Bu kontrol diyetin önemi gibi görünüyor.

Ne kilo kaybı sağlamak başarı nedir?

Bu birinin vücut ağırlığının en az% 10 kaybetti, anlamına gelir ve bu kaybı devam ettirmiştir en az bir yıl. Doğal olarak bu kaybı kilo kaybı bilinçli bir çaba bildirilmektedir.

Ama insanların 2 yıl veya daha yeni ağırlığı korumak için başarmış özelliğidir, oran kendi tarafında önümüzdeki yıl devam edilecek. Bu kadar uzun süre muhafaza kaybı kadar önemli ise,% 50 ağırlık kazanma şansını azaltmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder