19 Kasım 2009 Perşembe

Kilonuzu dengede tutacak diyetleri biliyor musunuz?

Böylece kilo veya karın yağ en azından heyecan olsun kaybetmek gerekiyorsa, karar verdik bir hedef ve bir çok ab siz; bile zayıflama noktasına gidebilir için egzersiz yapacağız karar sonra tüm bu kızlar eğlenceli ve çocuk bakmak yapmak bir o süslü ab makineleri biraz daha kolay, onlar iyi görünmüyor hayat kurmak için. Ama, en bizi gerçekten nasıl ab yapmak bilmiyorum doğru egzersiz ve biz kadar kendimizi iyi daha fazla zarar yapıyor sonunda. Eğer egzersiz bu 2 ab egzersizleri önlemek gidiyoruz.

· Ortak pohudey ayakları desteklenen: Hepimiz gördüm, muhtemelen en bazı aşamada denedim ama eğer doğru sonra bitmiş değil, bu bir yaralanma ne bekliyor olabilir fark yaptım, üzerinde çok fazla yük olusturur arka Özellikle yeni bir egzersiz programı ve yola çıkıp tüm parası karın kasları kullanmaz.

· Kurumsalseo.com kaldırmak: sürece büyük çekirdek gücü, esneklik ve hiçbir alt sırt ağrı var yapmayın. Eğer düzgün yapılmazsa Bu da çok arka ve yaralanma çok fazla yük neden olur.

Bir daha tatbikatlar yapmak 'zayıflama' olarak daha etkili olduğu ve kas ab kullanır, sadece vücudun daha fazla gitmeye izin vermez emin zemine 45 ° açı daha. Sadece o sizi başlayan ve eğlenin unutmayın aynı kararlı şekilde tutmak için karın yağ azaltacaktır abs ve güçlendirecektir!

Eğer lida ve sadece onlar için yağ erimeyen unutmayın bir ab makinesi satın alın. 'Spot azaltma' bir fx15olduğunu. Bunlar abs güçlenmesine yardımcı olabilir ve farklı şekillerde vücudun mücadele ederken aynı zamanda iş biraz eğlenceli ve çeşitli sözlerine ekledi..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder