17 Kasım 2009 Salı

Şu zayıflama nın pohudeyine bak

Kilo ve vücuttan istenmeyen atık kaldırmak çiğ gıda diyet kullanmak yeni bir şey değil. Insanlar yıllardır bu yöntemi kullanıyoruz. Vücudumuzun bir bitki tabanlı çiğ gıda diyet çalıştırmak için tasarlanmıştır. Ben onun, orijinal hammadde ve doğal durumda tüm gıdaların en az% 75 yiyor konuşuyorum.

Çiğ gıdalar canlı ve hayat enzimler ve besin veren dolu ve bu yüzden organları ne kadar iyi diyet bu tür açık. Çiğ gıda diyet meyve, sebze, kuruyemiş, tahıl, baklagiller oluşur. Herkes ben bu diyet denedim yerine her zaman ki hissediyorum ilk şey daha fazla enerji düzeyi ve artış yetenek odak veya karmaşık görevleri konsantre olduğunu söylüyorlar. Çünkü vücut çiğ gıdalar yemek, doğal olarak bu amacı olarak doğaya yakın tasarlanmış olmasıdır.

Bu% 75 ham vitamin mineral ve uygun oranlarda onun sağ tutarlılık tüm büyük gıda grupları ile dolu olan bir bitki temelli diyet. Bu besinler lif ve yağ olsa yüksektir. Bu besinler kolayca sindirilir bir, simüle emilir ve sindirim yolu onu ortadan kaldırmak. Çiğ gıdalar genellikle düşük kalori ve yüksek lif böylece ağırlığı için mükemmel gıda kaybı ve uygun atık ortadan kaldırılması vardır.

Aslında neredeyse kilolu veya obez bir çiğ gıda diyet olmak imkansız ayrıca birçok diğer sağlık yararları bu diyet ile ilişkili dışında. Vücudunuzda en önemli değişiklik, enerji artışı, daha iyi sindirim ve ortadan kaldırılması, gelişmiş cilt görünümü ve sesi, kalp hastalığı, diyabet, kanser riski azaltılmış ve diğer otoimmün hastalıklar olacaktır. Bir çiğ gıda diyet neredeyse hiç, hipertansiyon geliştirme şansınız çok sıfır, yüksek potasyum ise, çok düşük sodyum yağlar veya kolesterol ve doymuş magnezyum ve zayıflama.

Batılılar bu yemek yiyecek, çoğu yüksek ve işlenir son derece rafine ve şeker ve tuz ile yüklendi. Biraz meyve ve sebze tüketilir genellikle pişmiş veya bir yağ içinde yüzme, yağlı krema sosu. Hayır biz fatter ve fatter ve daha ölüyor ve alıyorsanız merak daha fazla kalp hastalığı, felç ve kanserlerin.

Yiyecek gibi filizlenmişti tahıl bu metabolik sistemi geliştirmek ve diyabet ve diğer sağlık sorunları önlemek glikozun kan dolaşımına yavaş emilimini de koruyacaktır. Sağlıklı hücre fonksiyonu ve üretim çiğ lahana için ideal bir meyve ve sebze karışımlı hangi kanser savaşan özellikleri vardır güçlü bir antioksidan teklif verecek bir suyu yapmak.

Burada amaç için gıda ham en az% 75 yemek etmektir. Bu diyet kullanmayı düşünüyorsanız doktorunuza danışın emin diğer ilaçlar size çekici olabilir ile bu diyet won't çatışma yapmak önemlidir. Bu çiğ gıda diyet de Detoxifying diyet ve bazı insanlar vücuttan atık ve toksinlerin ortadan kaldırılması için hafif bir tepki yaşayabilirsiniz unutmayın, bu tür belirtiler hafif baş ağrısı kapalı formu, bulantı ve mide kampları sürebilir. Bu belirtiler ve sadece birkaç gün sürer size diyeti sonra geçicidir.

birlikte bir çiğ gıda diyet egzersiz kilo ve enerji düzeyini artırmak mükemmel bir yoldur. Yeni bir şey vücudunuz ve tat tomurcuklarının olduğu gibi diyet olarak yeni değişikliklere uyum sağlamak için, bu yüzden sabırlı bir süre gerektirir ve sopa ile ve kısa zamanda hissetmek ve görmek ve yardımlardan yararlanmaları başlayacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder