3 Kasım 2009 Salı

Kilo kaybı başlasın !

Eğer daha önce yedim * Sadece satın alın. Boş bir mide ile, sizin satın alma daha az ve daha cömert titiz.
* Sadece ne alışveriş listesinde () teklifi dışında satın.
* Alışveriş küçük kısımları. Büyük porsiyon gerçekten sadece biraz daha küçük olanlardan daha pahalı, ancak çok kalori ve sonuçta daha fazla yemek. Ayrıca daha az bozulmuş olabilir.
* Evde tatlılar ve aperatifler mağazası değil büyük stokları.

Bilinçli yeme - İpuçları kolay kaldırılması için

Gol daha fazla sorun daha önemlidir!

* Bana bir günlük beslenme ve kilo. Böylece, birçok alışkanlıkları ve Essfehler görülebilir. Ve sadece tespit hata çözülebilir. Hataların düzeltilmesi kilo yardımcı olur.
Kadar beş altı küçük öğün alın *. Çok uzun tatili için istek ortaya çıkabilir.
* Herhangi bir yemek bırakarak izin ver. Aksi halde, sonraki tüm daha zengin olacak.
Bir şeyler tutun * o elin de doldurur, için arasında: elma, havuç, kaplama veya sulandırılmış meyve suyu, sıcak çay, sıcak sebze suyu, az yağlı süt veya ayran olmadan şalgam, taze ekmek veya Mehrkornbrötchen bir parça.
* Ne zaman tatlılar için arzu: üzüm tatlı veya meyve yiyin daha iyi: egzersiz veya oyalama rahatlatıcı, okuma veya telefon gibi güzel şeyler. En stres tatlı için istek bir nedenidir.
Yağ tasarrufu alternatifleri ve yemek pişirme yöntemleri * seçin. Kilo kaybı için demek gerekir zevk kaybı.

kurumsalseo.com R10 lida fx15 pohudey zayıflama


Ana yemek öncesi salata bir kısmını yiyin *, o mide ve saturate doldurur. Veya karbon dioksit olmadan yemekten önce su büyük bir bardak içki. Su kısa bir süre için yüzde 30 kadar enerji tüketimini artırır.
* Sen sen kuru ekmek bir sürü yemek yemek - Akdeniz ülkelerinde olduğu gibi nişastalı ve fiber-kahverengi pirinç, kepekli makarna, patates, bir ana yemek veya ana gibi sebzeler gibi zengin gıdalar tercih ediyorsunuz.
* Sen sen, sen daha iyi benden sonra almak, küçük tabak, daha küçük bölümleri, gıda çizin.
* Koy uzaklıkta arasında çatal ve kısa molalar verin.
Yemek ile zaman tam konum dinle *. Bir görgü dinlenme bugün is OK. Hatta her şeyi yemek kaba olarak kabul edilir Bazı ülkelerde.
Uzaklıkta zaman tam konum tatlı * Allow. Bir kahve, espresso veya çay ile komple yemek.
* Yavaş yavaş, iyi çiğnemek yiyin ve keyfini çıkarın. Tokluk sadece yaklaşık 15-20 dakika sonra. Yavaş yeme alışkanlığı Eğer kilo vermek istiyorsanız bir tavsiye olduğunu.
* Sen küçük bir yudum içer misin, sen içecekler yemek aşağı yıkama yoktur. Eğer tercih, en az kalorili veya düşük kalorili içecekler de. Sayma kalori Dur. Yüksek kalitesi de enerji vardır.
* Akşam yemeği de Konsantre ise, ve kendinizi televizyon, radyo veya gazete ile avunmak izin vermeyin.
* Uzak mutfak eşyaları ve gıda kalanlar yedikten sonra, hiçbir şey yenilebilir terk etrafında ayakta görüldü temizleyin.
* Çok ciddiye slip off almayın. Her gün önemli değildir, ancak haftalık bilanço gör. Birkaç kilo kilo kaybı bir gün içinde gerçekleşmez.
* Ayrıca çok sık ve çok fazla favori yiyecek değil, Programı, bunlar aittir. Çünkü eğer gerçekten bir cazibesi yaratmak gibi yemek yiyecek kaçınmak sonra get it ve sadece grev hakkı vardı ve bir gün yasaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder