27 Kasım 2009 Cuma

Kilo kaybı

'Birkaç gün içinde, diyet tek başına' birkaç kilo kaybedebilir

Önerilen haftalık ağırlık kaybı 1 kilogram, günde 500 kalori daha az, yiyecek ve egzersizin az miktarda sonuçlanan için eşdeğeri yarısıdır. Bir çok kısa sürede muhteşem sonuçlar vaat bir kilo kaybı programı kesinlikle ve olumsuzluk olduğu metabolizma rahatsız edebiliyor.

Ne kesilirse bu durumda değil ve kas kütlesi sıvı yağ değildir. Başlangıç kilo kaybı hızlı ve kişi, hatta orijinal fazladan ağırlığı olsun ters olabilir Ayrıca, kısa diyetler genellikle, tutarlı sonuçlar yok. Bu tür diyetler 'yo-' metabolizma rahatsız, o kalp için tehlikeli ve tekrarı yo giderek zor ağırlık kaybı sağlar.

Kilo vermek 'kolay bir yolu Akşam yemeği ihmal gereğidir

Özellikle kahvaltı, uyku birçok saat sonra çünkü afagias, organizasyonumuzun metabolik aktivite azaltır ve kan şekeri dengesi üzüyor yemek Failing. Doğru yaklaşım, tüm ağırlık kaybı doğru olarak besin ve kalori çeşitli dahil gün içinde küçük porsiyonlar halinde yemek vardır.

"Bir diyet düşük karbonhidrat ve protein yüksek böylece hızlı kilo kaybı 'lider

Yani, ama gerçek böyle bir diyet genellikle (kesinlikle uzun) için tavsiye edilmez çünkü artan protein alımı ve hayvansal kökenli çoğunlukla yağ alımı ve bu nedenle böbrek hastalığı ve kalp hastalığı olasılığını artırır dönem anlamına arttı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder