27 Kasım 2009 Cuma

Kilo kaybında 10 büyük hata

Hazır olarak akılda sorularda 'olmasa bile': ne üşenmek eğer ben istediğiniz tüm kilo başlayan ve aniden ne zaman çaba kilo bir diyet r10? Ve eğer hiç yemek dondurma tekrar? Ve eğer kilo kaybetme benim kız arkadaşıyla aynı etkiye sahip? Ve eğer geri kaybetti ağırlığı?

Önce bir başarısızlık olarak kendinizi deneyimi zayıflama için çalışıyor başlar. Bu diyet için 1-2 hafta ne olacağını görmek için düşünüyor musunuz. Ve bu sonuçta, diyet çalışmaz durdurun ve bir yere gösterecektir 'sonraki mucize' diyet beklemek hissetmeye başlar.

Aşağıdaki 10 büyük hatalardan yaygın zayıflama için çaba yapılır:

* Eğer 25 £ kaybedersiniz ki, sen kaybettin! Ne diyetin noktası Eğer kilo belirli bir hedef sayı olarak koydu? Sanki yıllar geçer ki, vücut egzersiz ve farklı yollarla kalori alımını azaltarak tepki anlamak önemlidir merak ediyorum. Kısa olarak, yıllık olarak geçmek daha zor kilo kaybı girişimi etmektir. Kas kütlesi kaybetmek metabolizma ve yaşam tarzlarını değiştirmek değişiyor. Bu nedenle fiziksel etkinliği artırmak ve diyet izlemek koymak gerekir. Bu uygulanabilir ve gerçekçi bir hedeftir.

* Diyet yoksunluğu olduğunu! Genel olarak, yiyecek bir sıçrama tahtası olarak zayıflama için çalışmak üzere davranır. Amaç düzgün ve yemek için günlük dengeli beslenme entegre öğrenmek yardımcı olmaktır. Sorun şu ki, en çok ve bu yüzden diatrofologio onları bütün 'iyi yemek hariç ağırlık kaybı için son şans olarak diyet bakın. Garanti, eğer çok fazla şeker ve sigara sağlıklı gıdalar kaçınmalısınız kilo vermek istiyorum. Ama bir kere bir süre yanlış bir gidebilirsiniz.

* Bir film yıldızı gibi bakacak! Vücudunuz ve benzersiz nasıl, stres, sevgi ve mutluluk egzersiz için tepki farklıdır. Senin beden, güçlü ve zayıf yönlerini saygılı olmalıdır ve Güçlü noktaları güvenebilirsiniz. Arkadaş çevren, akraba veya komşu, ancak birkaç kilo kayıp olabilir Vücut Tipi sizinkinden farklıdır. Emin ama onlar sizin için en önemli hedeflerine ulaşmak için ne yaptığını sorabilir ne yardımcı olacak ve ne hedeflerinize ulaşmak için uygun bulmak.

* Bir kere tekrar eski yeme alışkanlıkları gidebilirsiniz diyet bitirmek! Çoğu zaman, insanların beslenme noktası başlangıç ve bitiş noktasını bakın. Amaç için yeme alışkanlıklarını değiştirmek için veya şeker azaltılması veya kalori, günlük ya da su tüketimi artırarak tüketimi azaltarak diyet kullanmaktır. Çaba için kötü alışkanlıkların kaybı olacaktır. Ne zaman kendi yaşam bazı şeyleri değiştirmek gerektiğini, böylece makul ve ulaşılabilir emin bir diyet, başlatın. Bazı şeyler kişisel hayata entegre etmek, kolay değildir ve entegre izin ne iyi çalışır.

* Kimse ne yemek söylememize gerek! Herkes ne yemek biliyor. Ancak genelde hangi gıdalar iyi ve olmayan kafası karışır bilgi hazinesi verilmiştir. Orada kilo kaybı ve beslenme sağlık promosyon için beslenme konusunda karıştırılmaması. Eğer iyi ve aktif, yemek genellikle ağırlık yerde olmalıdır. Kesinlikle ve hedeflerinize ulaşmak yukarıdaki tüm ne sağlıklı gereken vücudunuzun verecek hızlı kilo kaybı, ancak uzun vadede elde olmayabilir. Size daha fazla meyve ve sebze ve az işlenmiş gıdalar yemek gerektiğini biliyorsunuzdur. Böylece ne yemek biliyorum. Si güven ve sizin ihtiyacınız Değişiklik yapmak gerekir biliyorum.

* Eğer Egzersiz 1-2 saat, sen ne istersen yiyebilirsin! Gerçek şu ki sadece egzersiz ile kilo kaybı elde edemez ve uzun tutmak. Egzersiz tüm Aşağıdakilerden: Daha fazla enerji kanser, kardiyovasküler hastalık ve osteoporoz için, yaşam kalitesinde artış, düşük duyarlılık doğal olmalıdır. Sen ve egzersiz faiz başlangıç bir yararlarının yüzlerce bulun. Basitçe kilo kontrolü için antreman için korumak için yeterli kilo kaybı değildir.

* Egzersiz için zaman yok ve bu nedenle kalori tüketimi azaltır! Tekrar sağlık üzerinde odaklanmalıdır. Yaşam tarzınız sadece ince olarak değiştirmek için kararlar almayın! Size egzersiz ve düzgün çeşitli nedenlerden dolayı yemek yapmak sizin için değerli teşviklerin bir numara keşfedin. Kaç kalori sen 'ne pahasına durdurmak düşünüyorsun? Eğer egzersiz ve zaman sağlıklı beslenme% 80, o zaman hata payı% 20 olacaktır. Genellikle çoğu kişi yapılmazsa ve düzgün bir günlük yemek bile edenler bağlıyız. Yaşamın hızı ki bazen egzersiz ve ev dışında yemek için diğer zamanlar için zaman yoktur böyle. Ancak bu kez% 20 olur, şans yeterli sağlıklı bir yaşam sürdürmek için iyi Kurumsalseo.com R10 Lida Fx15 Pohudey Zayıflama

* Notları bir fark yok! Henüz böyle. Kaç kez bir şey yemek ve sonra ne var mıydı 'sadece' sayılmaz olduğunu söylüyorlar? Eğer nerede zayıf yönlerini bulacaksınız ne yemek unutmayın. Ve sen, sen, tek tek onları değiştirmek için adımlar başlayabilir bu zayıflıkları bulmak. Bu uzun vadeli başarı için gizli - küçük adımlar, günlük hayatta küçük değişiklikler olduğunu.

* Olmayan bir tüketmek için sağlıklı gıda kötü değil. Gibi iyi ve kötü, her zaman değiştirmek için çalışacağız olarak seçimler deneyim. Ne zaman yemek ve daha sık egzersiz hakkında, sonra doğru seçimleri yapmaya seçimlerini yapmak. Bazen stres, hızı ve yaşam tarzı seçimlerinizi etkileyebilir. Bu sağlıklı seçimler yapmak mümkün olmayabilir bazen kötü değil. Tüm insanların dengeli bir diyet takip edemez birkaç hafta veya aylar geçirirler. Sadece mümkün yapmayı deneyin. Stop kendinizi yanlış düşünmeye. Hatalarınızı öğrenin ve bunları bir sonraki kaçın.

Yeni bir başlangıç tarihinde * kararlar! Yeni hafta dikkate ( 'Pazartesi') olarak yeni bir başlangıç çaba egzersiz ve kilo kaybı. Neden, neden bu ilke her zaman ertesi gün onu aktarmak gerekir. Bu başarının anahtarı belirli bir zaman yeni bir başlangıç başlatmak için beklemek düşünmek yanlış. Bir düşün kaç kere kendinize, önümüzdeki hafta daha ince olması ve egzersiz çalışacağız söylemedim. Sağlıklı yaşam için değiştirmek için küçük adımlar yapmaya başlayın. Sizin yaşam kalitesi üzerinde büyük bir etki yapacaktır küçük değişiklikler yapmak için başlayın. Sadece değişiklikleri ve sadece ne değişiklikler ve makul ne değildir karar konusunda kararlar alabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder