28 Kasım 2009 Cumartesi

Mükemmel diyet

Hiç kilo vermek ve sağlığını geliştirmek ve eğer onları bir kez ve için tüm kilo için geçerli eğer bu nedenle aşağıdaki tavsiyelerde okumalısınız denedinizmi. Ameliyat olması veya bir sihirli hap almak gerekmez.

Benzer bir şekilde tüm diyetler çalışması: sen tüketmek kalori ile kalori dengeleyen. Kalori nefes gibi en temel metabolik fonksiyonları korumak için gerekli belirli bir sayıda, kalp fonksiyon ... herşey. Ve gibi temel faaliyetleri için gıdalardan (kalori) kalori belirli sayıda ihtiyaç yürüme.

Ince için bir ipucu dengesini değiştirmek için. Daha ihtiyacınız ve fiziksel aktivite artışı daha az kalori alın (koşu, bisiklet, vb) ve vücudunuzdaki değişiklikleri göreceksiniz dans çalışıyor.

Teorik olarak, ha kolaydır? Dan sen yanık ve daha ince daha az kalori alın. Aslında bu daha zor. Aşağıda hedefinize ulaşmak için uygulayabileceğiniz iki seçenek vardır:

* Az: Tüketim daha az kalori daha size faaliyetleri burn in, kilo yiyin. Bazı Bu çalışır. Edenler yeme alışkanlıklarını değiştirmek ve önce yeme, az miktarda sadece tercih için. Bu, çalışır ancak eğer genellikle aç uzun süre devam edemez uygulayın.
Böylece başka bir seçenek izledi.
Farklı yiyin *: gıdalarda kalori yüksek diyet değiştirilmesi ancak düşük kalorili size eşdeğer olan daha önce tüketmeye gıda miktarda tüketmek sağlar, ama daha az kalori ile. Iyi bir stratejidir. Örneğin için, yerine, kızarmış tavuk yemek tavuk kızartma yemek ve kendilerini kalori veya alıcı az yağlı süt yerine bütün yüzlerce kaydetmek. Bir günlük ağrısız kilo kaybı hesaba kalori kaydedin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder