30 Aralık 2009 Çarşamba

Başlıksız kurumsalseo.com R10 lida fx15 pohudey zayıflama

Bir günümüzün en yaygın hastalıkları kurumsalseo.com R10 lida fx15 pohudey zayıflama olan salgın almak eğiliminde olan obezite. Endişe verici şey, Batı özellikle obezite rastlanma oranı tipi toplumların hızla artmaktadır olduğunu. Böylece nüfusun Avustralya fazla% 65 ve fazla kilolu olduğunu orada bu fiyatlara önümüzdeki 35 yıl içinde tüm Avustralyalı erkeklerin kilolu bir koşul yoktur. Amerika olarak, nüfusun% 56.4 ve% 20 obez kilolu vardır. Avrupa Birliği% 30.1 erkek ve kadınların% 35.4 olarak normal kilolu üzerindedir. Yunanistan yılında, hatta özellikle oranlar, kurumsalseo.com R10 lida fx15 pohudey zayıflama bu Yunanlılar ilk erkeklerin% 35.4 ve kadınların% 30.8 ile Avrupa Birliği'nin diğer sakinleri arasında yer dikkate alınarak yüksek normal ağırlık üzerindedir. Benzer şekilde, obezite giderek artan oranlarda oluşumu ile birçok hastalığın nedeni bugün kardiyopulmoner sorunlar, hipertansiyon, diyabet, gut Ms olduğu gibi

Kötü beslenme alışkanlıkları, fiziksel aktivite, kalıtım ve hormonal faktörler azaltılmış obezite patogenezinde çerçeve oluşturmaktadır. Obez küçük bir kısmı (< 5) temelde hormonal dengesizliğin ağırlığı vardır. Bu durum olarak, herhangi bir diyet endokrinolog ve hormonal düzenleme uygulanmalıdır. kurumsalseo.com R10 lida fx15 pohudey zayıflama Çalışmalar büyük bir hacim obezite başlangıçlı genetik yatkınlığın önemini göstermiştir. Ama kalıtımın şey daha "silahlanma obezite tetiklemek" daha. Çevresel faktörler (diyet, egzersiz) patlama (obezite) için tetiği "üzerinde" adımdır. Bu beslenmenin rolü ve fiziksel aktivite obezite tedavisinde derece önemli olduğu açıktır.

Fenomen hitaben bilimsel topluluk bir baskın ve önemli konu oldu. Üç ana kadar kullanılan yöntemler şunlardır:

Cerrahi tedavi. kurumsalseo.com R10 lida fx15 pohudey zayıflama 40).">Bunlar malign obezite (BMI> 40) olan hastalarda uygulanır. Gastrik bypass cerrahisi ve kısıtlayıcı tipi kilo kaybı ve iyi dayanıklılık muhteşem sonuçlar ne zaman uygun bir diyet eşliğinde gösteriyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder