6 Şubat 2010 Cumartesi

Zayiflama Ürünleri - Lotus 100

Lotus100 Bitkisel Jel Zayıflama Hapı 110 Tl den satışa sunulmuştur.
VitaminMarketim'den Temin edilebilir.

Likit Lotus100 klasik toz oluşumlu zayıflama haplarından çok farklı ve çok daha etkili bir üründür.”Hard Jel” yani sıvı içeriklidir.Ürün formülünü oluşturan bileşenlerin bünyeniz tarafından %100 emilimi gerçekleşmesi sebebi ile klasik zayıflama haplarındaki gibi etken maddelerin nerede ise yarısının dışarıya atılması olmadan tam performans ve fayda sağlar.Bu sayede daha az hap kullanırken bünyenizi de daha az yorarsınız.

Zayıflamak için aylarca beklemeniz gerekmez. İlk almaya başladığınız zayıflama kapsülü ile birlikte kilo kaybı hareketi başlar.1 Kutu Lotus100’ü bitirdiğinizde(15-30 gün arası) “gözle görülür derecede” zayıflamış olursunuz.

Size tüm zamanların en etkili ve bitkisel zayıflama hapı Lotus100’ü sunuyor ve bu “dünyanın ilk bitkisel jel zayıflama hapı” ile zamanınızı da ,paranızı da boşa harcamadan sağlıklı zayıflama yaşayacağınız sözünü veriyoruz.

ÜRÜN İÇERİK

Lotus Çiçeği Özü

Lotus Çiçeğinin ana yurdu Afganistan’dan Vietnam’a kadar çok geniş topraklardır.18.Yüzyılda çiçeğin tohumları Batı Avrupa’ya getirilmiş ve buradan da hızla dünyaya yayılarak botanik bahçelerinde kullanılmaya başlanmıştır.

1990’lı yıllarda yapılan bilimsel bir çok araştırma,çiçeğin kökü çekirdeği ve genç yapraklarından elde edilen özün insan bünyesinde ateş düşürücü özelliğinin yansıra kan şekerini düzenleyici ve metabolizma hızlandırıcı özelliğini ortaya çıkarmıştır.

Ayrıca bitkinin genç çekirdeklerinin sıkılması ile elde edilen özüt tavsiye edildiği şekilde kullanıldığında sindirim sistemindeki düzensizlikleri ve kabızı ortadan kaldırır,antioksidan özelliğe sahiptir.

Yapraklarından yapılan bitkisel zayıflama çayı ile Kilo vermek isteyenlerin en zararsız dostu olan Lotus Çiçeği Uzakdoğu’dan sonra ABD ve Avrupa’da da son derece popüler bir hale gelmiş ve GNN Laboratuarları’nda bitkiye ait öz “soğuk damıtılma” yöntemi ile jel kapsül haline getirilerek diğer bitkisel zayıflama ürünleri ile desteklenip tüketiciye sunulmuştur.

Lotus Çiceği özü dünya üzerinde şu ana kadar kullanılan bitkisel zayıflama ürünleri arasında “en etkili” “en zararsız” ve verilen kiloların geri gelmemesi özelliği ile “en tercih edilenidir”.

Daha detaylı bilgi için tıklayınız

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder