5 Şubat 2010 Cuma

Lida Nedir? Lida Bilgileri

Lida; Çin Halk Cumhuriyeti’ nin güney kesiminde bulunan Yunnan eyaletinde yüzyillardir yetisen ve geleneksel olarak yüzyillardir kullanilan mucizevi bitkilerin ekstrelenmesi ile olusturulmus tamamen dogal bir üründür. Uzak doguda yüzyillardir özellikle yemeklerde ve zindelik amaçli olarak da degisik biçimlerde islenen bu bitkiler, inanilmaz kuvvetli bir etkiye sahiptir. Lida , su an uzakdogu ve Amerika’ da zayiflama preperatlari arasinda en çok satan bitkisel besin takviyelerinden biridir. LİDA BİR İLAÇ DEĞİLDİR! Basta Turunç Çiçegi Ekstresi olmak üzere toplamda 9 bitki ekstresi içeren % 100 dogal bir besin takviyesidir. Istah kesici ve tok tutan, hareketsizlik ve asiri gida tüketimi sonucu vücutta olusan yag stoklanmasinin yakilmasini saglayan oldukça güvenli bir üründür. Içeriginde kesinlikle kimyasal herhangi bir bilesim bulunmamaktadir.
LİDANIN İÇERİĞİ NELERDEN OLUŞUR?

Lida Yosun Kapsülünün içerigi assagidaki bitkilerin harmanlanarak ekstre edilmesi ile elde edilmistir.

Bitki Ismi (Ing., Ltn., Tr.):
Oran:
Amara Flower Extract

Citrus Aurantium var (Turunç Çiçeği Ekstresi)
87,50 Mg.

Fruit Extract Cassia Tora (Cassia Meyve Ekstresi)
59,50 Mg.

Fruit Extract Citrus Reticulata (Mandalina Meyve Ekstresi)
52,50 Mg.

Leaf Extract Morus Alba (Dut Yaprağı Ekstresi)
45,50 Mg.

Medical Amylum — (Tıbbi Nişasta)
105,00 Mg.

İçeriğimde Sibutramin, Anfetabin gibi kimyasal maddeler bulunmamaktadır.

Lida Ürününün Etkisi Nasıl?

Lida; içeriğindeki 5 çeşit bitki ekstresi ile tok tutucu ve yeme alışkanlığını düzenleyebilen aynı zamanda su tüketimi ile birlikte vücutta stoklanmış yağların parçalanılarak yakılmasını sağlayan mucize bir üründür.

Takviyenin etkisi, kullanıcıların kilo fazlası ve metabolizma hareketlerine göre değişkenlik gösterebilmektedir. Ürün, aylık 4 – 12 kilo arasında değişen zayıflatıcı etkiye sahiptir. Kimi kullanıcılar ilk 7 günlük kullanımın sonunda etki görebiliyorlarken, kimi kullanıcılar 30 günlük dönemde ancak etki görebilmektedirler. Bu değişkenliğin sebebi şüphesiz her insanın metabolizmasının; sindirim, dolaşım ve boşaltım sisteminin eşit hızda çalışmamasıdır.

Lütfen zayıflama periyodundaki zaman farkları sizi korkutmasın! Ürünü kullanmaya başladıktan 1 hafta sonra da etki görebilirsiniz. 1 ay sonra da?

Asıl olan Lida kapsül ile kilo fazlası olan her insanın mutlaka zayıflayacağıdır. Ürünün düzenli kullanımı oldukça önemlidir. Düzensiz kullanılan bir ürün, etki gösteremeyebileceği gibi, moral da bozacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder