6 Şubat 2010 Cumartesi

Zayiflama Ürünleri - FX15 FX 15

FX15 Zayıflama Kapsülü 49 Tl den satışa sunulmuştur.
FX15 Zayıflama Kapsülü Ürünü VitaminMarketim' den temin edilebilir.

FX15 size sağlıklı ve zahmetsizce kilolarınızdan kurtulma imkanı sunmaktadır. İçeriğinde bulunan bitkisel kökenli karışımlar ile doğal yöntemlerle herhangi bir diyet uygulamadan zayıflamanıza yardımcı olur. Bügüne kadar zayıflama alanındaki başarısından devamlı olarak söz ettiren FX15 ürününe çok kolay bir şekilde sahip olabilirsiniz. Zayıflamanın En kolay ve Zahmetsiz Yolu.

FX15 , Zayıflama özelliğinin yanında içeriğinde bulunan diğer bitkiler, üzüm çekirdeği ekstresi, hücre zarlarını güçlendirmeye ve hücreleri oksidatif hasardan korumaya yardımcı olur.Antioksidan alımı sadece hastalıklardan korunmamıza sağlamakla kalmaz, birde erken yaşlanmayı önler, gençleştiricidir ve enerji vericidir.

FX15 tok tutucu özelliği ile size doğal diyet yaptırır. Özel bi program uygulamanıza gerek yok ama tatlı - hamur işi gibi şeylere dikkat edersek daha iyi olur. Cildi sıkılaştırıcı özelliği ile gözler görülür incelme sağlar. Düzenli kullanıma devam ederek ideal kilonuza gelebilirsiniz.

FX15'in bir ilaç olmadığını tekrar belirtmek isteriz. İçeriğindeki üzüm ekstresi sindirimi düzenlediği için mide rahatsızlığı gibi bir şikayetiniz varsa bu rahatsızlığınızdan da kurtulabilirsiniz. Yüksek tansiyonu düşürücü özelliği vardır.Fx15 buna benzer birden çok şikayetlerinizde size yardımcı olabilmektedir.

FX15 Zayıflama Kapsülü İçeriği Nelerdir?

Çinko 4 mg

C Vitamini 30 mg

Üzüm çekirdeği ekstresi 10 mg

Lotus yaprağı ekstresi 148 mg

Yeşil çay ekstresi 80 mg

Mikrokristalin selüloz 98 mg

FX15 Zayıflama Kapsülü Nasıl Kullanılır?

Doktorunuz tarafından başka bir şekilde önerilmediği takdirde yemeklerden 30 dakika önce sabah – akşam 1 kapsül alınır.

60 kapsül 400 mg, 60 günlük kullanım önerilir.

Kapsüller Tamamen Bitki Kökenlidir.

Daha detaylı bilgi için tıklayınız

2 yorum: