1 Şubat 2010 Pazartesi

Göbek, Bel ve Basen Bölgesi Yağ Yakicisi Apple30

Avrupa ve Amerika’daki zayıflama diyetlerinde yıllardır en üst sıralarda yer alan diyet lifleri (fiber) artık Türkiye’de de gündem konusu oldu. Türk tıp dünyasında ‘lif mucizesi’ olarak değerlendirilen, sağlıklı zayıflama ve beslenme tavsiyelerinde kullanılan önemli bir gıda desteği haline gelen diyet lifleri (fiber), göbek, bel ve basen bölgesinde güçlü bir yağ yakıcı olarak anılmaya başlandı. Uzmanlar sağlıklı kilo vermek ve incelmek isteyenlere Apple30 öneriyor.

Apple Cider Vinegar 30, 800 mg’lık bileşimindeki elma sirkesinin güçlü bir toksin arındırıcı, temizleyici ve yağ yakıcı özelliğinin yanı sıra, içeriğindeki diyet lifleri (fiber) ile kilo kontrolünde vazgeçilmez bir öneme sahip. Elma sirkesi özündeki pektin ve suda çözülebilir diyet lifleri (fiber) su çekici özelliğinden dolayı, midedeki su ile birleşerek, mide boşalmasının geciktirilmesine ve bu sayede tokluk hissi oluşturarak, bireyin yeme isteğinin azalmasına yardımcı olur.

Diyet liflerinin (fiber), bağırsak faaliyetlerine de olumlu etkileri vardır. Bağırsaklarda dışkılama sıklığı, dışkı ağırlığı ve yumuşaklığını arttırarak, vücutta oluşan artıkların, toksinlerin ve yağların hızla dışarı atılmasını sağlar. Karbonhidratların daha uzun sürede emilmelerini sağlayarak kan şekeri düzeylerimizinde kontrol altında tutulmasına yardımcı olur. Bu sayede iştahımızın kontrol altında tutulmasına imkân tanır. Diyet lifleri, enerji yoğunluğunun düşük olması ile de zayıflamak isteyenler için tercih nedenidir. Kilo kaybında istenilen tokluk hissinin oluşturulması ve bağırsak faaliyetlerinin hızlandırılması ile elma sirkesi özünün yağ yakımını hızlandırması etkisi bir araya geldiğinde Apple Cider Vinegar 30, diyetlerimizde kullanabileceğimiz doğal destek bir üründür

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder