21 Ekim 2009 Çarşamba

Zayıflama maaan fx15

You More Than You İHTİYACINIZ EAT

Gibi daha fazla enerji gıda ve içecek () vücudunuzun yanık daha düşürmek Evet, ama bu sürece daha önce duymuştum, kilo kaybetmezsiniz. Bu ölçekli ipucu olabilir gıda, kötü seçenek küçük miktarlarda büyük miktarda yemek anlamına gelmez. , Bir günlük fiş küçük bir bölümü ile meyilli olarak kızarmış tavuk tek parça yemek bir fikir vermek için, 0,5 bir kilo-1kg bir hafta - veya 25-50kg arasında bir yıl neden olabilir! Yağ fast food, hızlı fat fx15 le!

ULAŞIM YAŞLI

Gibi büyük vücudunuzun çünkü bazal metabolizma hızı düşüktür devam için daha az enerji ihtiyacı olsun. Bu, egzersiz düzeyi değişmez varsayarsak, her gün daha açtığınızda 25 edildi mi zaman 65 konum daha az gıda ihtiyacı anlamına gelir. Ayrıca daha o 25 idi bu 65 kilo daha zor olduğu anlamına gelir lida yla.

YOU GO ON DIET

"Diyet Going on" ki "sizin diyet" ya da kırmak için gidiyorsun bir noktada "diyet dışı" gitmek anlamına gelir. Diyetler reddi hakkında, ama insanlar zevk için programlanır. Eğer sen sonunda vagon düşmek olacak gıda ve yeme duyusal ve sosyal yönleri yararlanamazlar. , Tartılır gibi bir sağlıklı beslenme programı deneyin-Az Hedef Plus ve nasıl kilo yönetmek için yemek ve iyi sağlığı öğrenirler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder