29 Ekim 2009 Perşembe

Düzenli olun

Sizin kilo kaybı takip edin. Bu size ilerleme hakkında doğru bir resim elde etmek ve kendinizi her gün motive sağlar.

Kilo ve uzak tutun sabırlı olun

Açıkça görünür kilo kaybı zaman alır. Senin hakkında iki hafta sonra ilk sonuçları göreceksiniz. Başarı bir ay sonra görülebilir. Sen hiçbir koşullar altında şimdi eski beslenme alışkanlıkları geri düşme hatasına düşer. Kilo kaybı sırasında dayanma kanıtlayın. Zayıflama .

Kilo kaybı sırasında Ek motivasyon her pound için küçük bir ödül getiriyor kaybetti. Sinema, lüks banyo veya yeni bir CD ziyaret Kendinizi davranın. Arkadaşlarınızla büyük bir başarı söyle. Destek ve hayranlık için motivasyon olacak FX15.

Önce kilo bir şey yapın. Ne zaman sonunda gerçekten kilo karar varsa, büyük ölçüde tatlılar ve diğer muamele etmek kaçınmak gerekir. Onlar dogmatik, sadece küçük miktarda zevk lezzetli ama sağlıksız şeyler denemek şey yasağı gerekir pohudey.

As you like it eğer hızlı düşmemesi mutsuz olma. Yavaş ama emin adımlarla, motto! Bu sonuç her zaman, artık onlar uzatmak daha iyidir, unutmayın. Size her zamankinden daha antreman vardır her zaman, sen ve böylece yağ kalori yakmak. Orada gerçekten kilo hiçbir farklı ya da daha hızlı bir şekilde sağlıklı ve makul olduğunu unutmayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder