16 Ekim 2009 Cuma

Lida sağlığa zararlıysa neden farklı raporlar verildi?

2 farklı raporlar bu Lida zayıflama ilaç Sağlık Bakanlığı yasaklanmış ve ölüme neden gerekçesiyle "Sibutramin" öğesini içerir görülmeye edildi Lida zararlı sağlık nedenleri, Refik Saydam Hıfzıssıhha Merkezi Başkanlığı, iki farklı rapor tartışma yarattı verilen .

İSTANBUL Gümrük Muhafaza Temmuz Başmüdürlük, içerik Lida'ya "Sibutramin" maddesi bulduğu gerekçesiyle el olarak ithal izin verilmiyor evlerine getirerek Farmalife İlaç Sanayi Ltd Firmalarda. Savcılığının izni ile, İstanbul Gümrük laboratuvar analiz edilmiştir Bakırköy Cumhuriyet ilaç örnekleri aldı. Analiz ilaç maddeleri Sibutramin bulunan. Yargı karşı şirket Refik Saydam Hıfzıssıhha Merkezi Başkanlığı için Sağlık Bakanlığı altında nihai raporu isteyebilir ve bu raporu sonra kabul edildi. Refik Saydam, Sibutramin madde gelen raporlarında "bildirildi bulunamıyor. 14 Ağustos 2007 böylece bu raporun açık Lida oldu.

Başkanlık Cumhuriyeti Refik Saydam Hıfzıssıhha Bakırköy onun "" raporu temiz, 12 Eylül 2007 ve yere göre of Savcılık, şirketi, dava karar verdi. Ancak, Lida'ya "Sibutramin 40 gün önce herhangi bir madde var," dedi, 24 Eylül'de bu kez yeni bir rapor hazırlamıştır ardına ölüm varlığı Doğum Bölümü Refik Saydam Hıfzıssıhha temiz bir rapor verir. Sibutramin bir ikinci rapor Lida'da nerede desmetilsibutramin'in duyuruldu türevi.

Refik Saydam Hıfzıssıhha Merkezi Başkanı Mustafa Ertek, her ikisi de doğru olup raporları hazırlanır ki "sadece Sibutramin madde" diye Gümrük Örgütü yetkilileri, orta hatta orada, "" kasıt veya düşüncesizlik muhalefet arasında var rapor ilk savunma o söz konusu. İstanbul Gümrük Muhafaza Başmüdürlük, Refik Saydam'ın son raporunu delil takipsizlik kararı karşı savcılık tarafından verilen gösterdi, ve ölüm Ağır Ceza Mahkemesi'ne durumda itiraz nedeniyle taşımak için hazırlanıyor.

1 yorum: