16 Şubat 2012 Perşembe

Epilamor Yüz Bölgesi İçin Tüy Dökücü Bakım Seti Bayan İstenmeyen Tüyler İçin

Epilamor Yüz Bölgesi İçin Tüy Dökücü Bakım Seti Bayan İstenmeyen Tüyler İçin

Epilamor Yüz Bölgesi Bakım Seti

Peeling, Tonik,  Sir Ağda, EPİLAMOR Sir Ağda Makinesi, Ağda Sonrası Cilt Temizleme Yağı, Tüy Azaltmaya Yardımcı Bakım Kremi


Epilamor Tüy Dökücü Yüz için
Uygulama

Peeling: Temizlenecek olan bölgeye dairesel hareketlerle yumuşak masaj yapılır ve cildin ölü hücre tabaksının atılması sağlanır.
Tonik: EPiLAMOR Peeling uygulanan cilt, pamuk yardımıyla toniklenerek temizlenir. Ağda öncesi hazırlık tamamlanmış olur.
Ağda: EPİLAMOR Sir Ağda, kesinlikle EPİLAMOR Sir Ağda Makinesinde 40 dakika sürede eritilmelidir. Ağda, uygulama yapılacak bölgenin tüy çıkış yönünde uygulanmalı ve tüyler, tüy çıkış yönünün tersine çekilmelidir. Ağdanın tüy çıkış yönünde uygulanması çok önemlidir. Aksi takdirde kırılma ve batıklar oluşur. Ağda öncesi EPİLAMOR Peeling ve EPİLAMOR Tonik uygulaması gerekir.
Ağda Sonrası Temizleme Yağı: Ağda yapıldıktan sonra kalıntıları temizlemek, enfeksiyona açık cildi korumak amacıyla uygulanır. Mutlaka kullanılması gerekir. Başka bir temizleme gerecinin kullanılması istenilen sonucu sağlamaz. Temizleme yağını masaj yaparak uygulamak yeterlidir.
Ağda Sonrası Bakım Kremi: Diğer işlemler yapılıp, tamamlandıktan 24 saat sonra uygulamaya başlanır. Gece kullanılacak bakım kremi günlük uygulanmalıdır. Uygulama öncesi cilt EPİLAMOR Peeling ve EPİLAMOR Tonik ile temizlenmelidir. Aynı zamanda cilde bakım yaptığından dolayı cilt bakım kremleri kullanmanıza gerek yoktur. Ürün hazırlanırken nanoteknoloji uygulanmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder