16 Şubat 2012 Perşembe

İstenmeyen Tüyler İçin Epilamor Tüy Dökücü Bakım Seti Bayan Vücut Bölgesi İçin

Epilamor Vücut Bölgesi Bakım Seti 
Peeling, Tonik, Sir Ağda, Ağda Makinesi,  Ağda Sonrası Cilt Temizleme Yağı,  Tüy Azaltmaya Yardımcı Bakım Losyonu


Epilamor Tüy Dökücü
Uygulama

Peeling: Temzilenecek olan bölgeye dairesel hareketlerle yumuşak masaj yapılır ve cildin ölü hücre tabakasının atılması sağlanır.
Tonik: Epilamor Peeling uygulanan cilt, pamuk yardımıyla toniklenerek temizlenir. Ağda öncesi hazırlık tamamlanmış olur.
Ağda: EPİLAMOR Sir Ağda, kesinlikle EPİLAMOR  Sir Ağda Makinesinde 40 dakika sürede eritilmelidir. Ağda, uygulama yapılacak bölgenin tüy çıkış yönünde uygulanmalı ve tüyler, tüy çıkış yönünün tersine çekilmelidir. Ağdanın tüy çıkış yönünde uygulanması çok önemlidir. Aksi takdirde kırılma ve batıklar oluşur. Aynı bölgeye Beş kez uygulanabilir. Ağda öncesi EPİLAMOR Peeling ve EPİLAMOR Tonik uygulaması gerekir.
Ağda Sonrası Temizleme Yağı: Ağda yapıldıktan sonra kalıntıları temizlemek amacıyla uygulanır.Başka bir temizleme gerecinin kullanılması istenilen sonucu sağlamaz. Temizleme yağını masaj yaparak uygulamak gerekir.
Ağda Sonrası Bakım Losyonu: Diğer işlemler yapılıp tamamlandıktan 24 saat sonra uygulamaya başlanır. Gece kullanılacak bakım losyonu günlük uygulanmalıdır. Yüze uygulanan günlük EPİLAMOR Peeling ve EPİLAMOR Tonik kullanılmasına ihtiyaç yoktur. Duştan sonra temiz cilde uygulanması tavsiye edilir. Aynı zamanda vücuda bakım yaptığından dolayı, vücut losyonu kullanmanıza gerek yoktur. Vücut peelingi günlük kullanıma uygundur.  
Not: EPİLAMOR cilt bakım setleri bayanların regl dönemi bittikten sonra kullanılmalı ve ağdanın yapıldığı gün en az 12 saat süre ile duş alınmamalıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder