16 Şubat 2012 Perşembe

Epilamor Tüy Dökücü Erkek Vücut Bölgesindeki İstenmeyen Tüylere

Epilamor Vücut Erkek Tüy Dökücü Bölgesindeki İstenmeyen Tüylere

Epilamor Erkek Paket İçeriği:
1 Adet Epilamor Peeling 250 mg.
1 Adet Epilamor Tonik 250 mg.
2 Adet Epilamor Roll-on ağda (1 küçük boy ve 1 büyük boy olmak üzere)
1 Adet Ağda sonrası yağı 150 mg.
1 Adet Final Kremi 150 mg.

    1-İşlem:  Erkek kullanıcılarda uygulayacağımız bölgeye göre kıl uzunlukları çok farklı boyutlarda olabilir. Kıl yapısını ilk etapta 5 mm uzunluk olacak şekilde bölgeyi 4 veya 5 numara tıraş etmek gerekir. 
    2-İşlem: İyi bir temizlik yani iyi bir banyo yaptıktan sonra işlem yapılacak bölgenin Peeling ile ölü deri tabakası temizlenir.  İşlem yapılacak bölgeye, peeling jel şeklinde parmak uçları ile veya avuç içleri ile masaj yapar gibi uygulanır.

    3-İşlem: Temizlenen  peeling li bölgeyi peeling kalıntıları kalmaması için temizleyici tonik yardımı ile bir pamuğa bolca tonik emdirilerek peeling kalıntıları temizlenir ve bu işlemden sonra o bölgeyi sıcak su ile temizlemek kıl köklerinin daha iyi alınmasını sağlamaya yardımcı olur.

    4-İşlem: 40 dakika önce ağda ısıtıcımız ile ısıttığımız roll-on ağdayı işlem yapılacak bölgeye kılların çıkış istikametine doğru sürülür, ağda bezi ile ters istikamette hızlı bir şekilde çekilir. Burada önemli olan işlem kıl köklerinin tamamen alabilmeliyiz. Eğer alınamayan kıl kökü var ise 2. uygulamayı bırakmanızı öneririz. 10 veya 15 gün sonra 2. uygulamayı yapabilirsiniz. ( Bu işlemi profesyonel ağda işi yapan birilerinin  yada kişilerin yapması uygundur.) Bölge kıllardan temizlendikten sonra ağda yağı ile iyice temizlenip ağda birikintilerinin kalmaması gerekir. Akabinde hemen 5. İşlem uygulamasına başlanır.

    5-İşlem: Kremi ne çok ne de az olmak şartıyla kılları temizlediğimiz bölgeye tatbik ettikten sonra artık her gün gece kullanmak şartı ile final kremimizi devamlı olarak kullanmamız gerekir. 15 gün sonra 2. Ağda işleminin yani alamadığımız kılların işlemini tekrar yapacağımız için kremi çok az kullanacağız, çok fazla kullanmak çok faydası olacağı anlamına gelmez. Kreminizi 30 veya 40 günlük kullanıma göre ayarlamakta fayda vardır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder