10 Haziran 2010 Perşembe

Renuee Eternelle Catlak Giderici Krem, Dogm Sonrası catlak Giderici Krem

Renuee Eternelle Çatlak Giderici Krem, Doğum Sonrası Çatlak Giderici Krem,
Renuee Eternelle çatlak kremi, Renuee Eternelle krem, Renuee krem, Renuee çatlak kremi, çatlaklar için krem, doğum çatlakları için krem, Renuee Eternelle satınal, Renuee Eternelle satış, Renuee Eternelle online satış
Özellikle Doğum sonrası çatlaklar için üretilmiş olan Renuee krem, Cildinizin sıkılaşmasına ve elastikiyet kazanmasına yardımcı olur.
Başlangıçtan itibaren etkisini fark edeceğiniz ve dokuz hafta sonunda istemiş olduğunuz vücuda sahip olmak için Ekstra güçlendirilmiş Renuee ideal bir çözüm olarak sizlere sunulmaktadır.

Kalıcı çizgiler sonsuza dek gözden kaybolacak. Doğum sonrası çatlaklar veya kilo vermeden kaynaklanan çatlaklara bağlı çizgiler , siz ürün kullanımını bıraksanız bile geri gelmeyecek . Renuee nin etkisi klinik ortamlarda test edilmiş olup, güvenilir etkiye sahiptir.

Renuee tüm cilt tipleri için özel olarak üretilmiştir. Renuee nin güçlü bileşenleri sayesinde, vücudunuz çatlaksız ve yumuşak bir görünüme en kısa sürede ulaşmaktadır.

RENUEE KULLANIMI :
Uygulamadan önce Renuee kremin cilde derinlemesine nüfuz edebilmesi için cildinizin temiz olmasında fayda vardır.
Renuee Krem’i istenilen bölgelere günde bir veya iki defa uygulamanız yeterli olacaktır. Renuee uygulamasından sonra uygulanan bölgedeki krem emilene kadar yumuşak bir şekilde ovalayarak sürünüz.

Uyarı:
-  Renuee yi çocukların erişemeyeceği bir yerde muhafaza ediniz. Renuee harici kullanım içindir.
-   Eğer emzirme yapıyorsanız Renuee kremi göğüs bölgenize uygulamayınız.
-   Renuee kremini, güneşlenmeye veya solaryuma girmeden önce kesinlikle kullanmayınız.
-   Renuee yi gözlerle temas ettirmeyiniz. Temas etmesi halinde, bol suyla yıkayınız ve bir sağlık kuruluşuna başvurunuz.

90 ml’lik Renuee krem, bir aylık kullanım için üretilmiştir.
Renuee doğum sonrası, Çatlak Onarıcı Olarak Etkinliği Klinik Çalışmalarla Kanıtlanmıştır.

Renuee doğum sonrası çatlaklara karşı etkinliğini gösterebilen bir jeldir. Eternelle Pharma tarafından geliştirilen Renuee ciltteki kolajen liflerinin yenilenmesine, çatlaklarını giderilmesine, cildin orijinal renk ve yapısına kavuşmasına ve karnınızın sıkılaşmasına yardımcı olur. Eğer siz de milyonlarca kadın gibi doğum yaptıktan sonra sarkık bir karın ve gebelik sonrası çatlaklara sahipseniz, Renuee size yardımcı olacaktır. Bu devrimsel yeni ürün doğum sonrası çatlakları azaltmaya ve zarar gören bölgeleri yeniden yapılandırmaya yardımcı aktif madde Reestructil içermektedir. Bu aktif Renuee bileşeni doğum sonrası çatlakları, kilo değişimleri ve egzersiz sonrasındaki izleri gidermeye yardımcı olmanın yanı sıra sarkık karnınızın da 6 hafta içinde sıkılaşmasına yardımcı olur. Renuee bir Homedrom ürünü olup çatlak kremi olarak satılmaktadır. Renuee 6 ila 9 haftada etkilerini göstermektedir.

DETAYLI BİLGİ VE SATIN ALMAK İÇİN TIKLAYIN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder