19 Haziran 2010 Cumartesi

Extraman Gel, Extra man Penis büyütücü, penis büyütücü jel extraman

Extraman Gel - Penis Gelişimine Yardımcı Jel
Extraman Gel, Extra man Penis büyütücü, penis büyütücü jel extraman, extra man, penis büyütücü ürün, penisimi büyütmek istiyorum, küçük penis sorunu, penisim küçük ne yapmalıyım, küçük penis için ne yapılır, penis büyütücü ürünler, penis büyütücü hap

Extraman Gel işe yarar çünkü sadece bir yağ değildir! İçeriklerin nüfuz etmesini sağlayan özel bir yöntemle formüle edilen yumuşak, ipeksi bir jeldir. İşe yarayabilmesinden önce tüm vücudunuzu dolaşarak çalışmak zorunda olan bir hap almak yerine, Extraman Gel eylem alanında doğrudan nüfuz eder ve istediğiniz etkiyi size sağlar. Kan akışı anında artar ve duyumlar yeniden canlandırılır. Kesintisiz, sert bir ereksiyon sağlamak için uyguladıktan sonra bile çalışmaya devam eder.

Erken Boşalmayı Önlemek İçin Bu Ürünü Kullanabilir Miyim?

Evet! Özellikle erken boşalmayı önlemek için Extraman Gel kullanılan erkeklerden her gün geri bildirim almaktayız. Bu ürünle birlikte, her cinsellik durumunu çok daha fazla kontrol edeceksiniz.

Yağlı ya da Pis Olmayacak Mı?

Hayır! Bu ürünün dokunuşunu seveceksiniz. Bir jel olup, hızlı bir şekilde ısınır ve arkasında herhangi bir yapışkanımsı ya da yağlı kalıntı bırakmadan çok hoş bir şekilde yayılır. Bu ayrıca kadın partnerlerin de onayladığı tamamen çığır açıcı bir formüldür.

Prezervatifle Kullanımı Güvenli Midir?

Kesinlikle. Extraman Gel hiçbir şekilde prezervatiflere zarar vermez ya da zayıflatmaz.

Neden Sadece Viagra Gibi Bir Hap Almamalıyız?

Extraman Gel uygulayabileceğiniz ve istediğiniz sonucu saniyeler içinde alabileceğiniz topik, transdermal bir üründür. Haplar, sisteminizde etkili hale gelmeleri için daha fazla zamana ihtiyacı bulunmaktadır. Ayrıca, tamamen doğal bir ürün olarak, Extraman Gel herhangi bir yan etkiye sahip değildir ve mide rahatsızlığına neden olmaz. Reçeteniz sertleşme sorununu tedavi etmek için kullanmak istediğiniz bir şeyler içeriyor ise, Extraman Gel ereksiyonunuzu ve performansınızı aniden etkili bir şekilde canlandırmak için mükemmeldir.

Ne Kadar Hızlı Çalışır? Ne Kadar Kalıcıdır?

Extraman Gel penis dokulara nüfuz etmek için formüle edilmiş olup, 60 saniye içinde istediğiniz etkileri yaratmak için iş başına geçer. Cinsel ilişki süreniz boyunca etkilerini sürdürür. Şüphesiz ki, daha fazla ilişki istiyor ya da tüm gece sürmesini istiyorsanız, basit bir şekilde daha fazla kullanın. Extraman Gel'yi aşırı kullanmanın bir yolu yoktur.

Neden Normal Bir Yağdan Daha Fazla Pahalıdır?

Extraman Gel performansınızı etkili bir şekilde iyileştiren ince botaniklerin saf, doğal ekstraktları yanı sıra yüksek kaliteli besleyici içerikler içerir. Bu sıradan bir yağın sağlamadığı bir şeydir ve doğal olarak bu üstün kalite içerikler daha pahalıdır. Bir uygulamadan sonra her kuruşuna değdiğini kabul edeceksiniz.

Sinerjik Bir Formül Extraman Tescilli Karışımının Yapı Taşları

Bilim adamları, sonuçta Extraman haline gelecek olan ürünü formüle etmek için laboratuar çalışmalarına başladıklarında, dikkate aldıkları doğal bitkilerin olası ekstratlarından gerçek anlamda yüzlercesi bulunmaktaydı. Çeşitli varyantlardan ve test partilerinden sonra, formül bir set formüle göre oransal olarak karıştırıldıklarında, ideal sonuçları elde etmek için birbirleriyle sinerjik olarak hareket edecekleri on iki (12) kilit içeriğe indirgenmiştir. Kısa notlarla birlikte Extraman Tescilli Karışımının on iki "yapıtaşı" aşağıda listelenmiştir:

Maca Ekstraktı (Lepidium Meyenii Walp)
L-Arginin
Niacin
Damiana (Turnera Aphrodisiaca)
Yohimbe (Pausinystalia Johimbe)
Azgın Teke Otu (Epimedium Grandiflorum)
Muira Puama (Liriosma Ovata)
Mabet Ağacı (Folium Ginkgoidis)
Cüce Palmiye Meyvesi (Serenoa Serrulata)
Isırgan Otu Ekstraktı (Urtica Dioica)
Demir Dikeni Otu (Tribulus Terrestris)


Kullanım Şekli

Extraman'in basit bir şekilde bitkilerinin kendilerini değil, bitki ekstratları içermesinden dolayı transdermal jel yaklaşık %100 kokusuz olup tadı yoktur. Extraman'in dokunuşu serindir ve herhangi bir yapışkan kalıntısı bırakmaz. Extraman uygulandığında ciltte kaybolan hafif altın rengindedir.
Maksimum emilimi sağlamak için, Extraman’in bir duştan ya da sıcak banyodan hemen sonra uygulanması tavsiye edilir. Tamamen gerekli olmamasına rağmen, sıcak su cilt gözeneklerini açacak ve jelin olabildiğince derine nüfuzunu sağlamada yardımcı olacaktır. Kolaylık olması için, basit bir şekilde, uygulamadan önce penis üzerine sıcak ıslak bez uygulanabilir.

Uygulamak için, şişenin kapağını çevirerek açınız ve avucunuzun içine bir on sent büyüklüğünde bir miktar boşaltınız. Penisinize hafif bir şekilde masaj yapınız, baş kısmından başlayarak, alta doğru devam ediniz. Jelin tamamen yedirilmesine kadar, penis gövdesini yukarı ve aşağı doğru masaj etmeye devam ediniz. Jelden çok az bir kalıntı geriye kalacaktır. Bu kızlı bir şekilde kuruyacak ya da bir bez ile kolay bir şekilde temizlenebilir. Geriye kalan kalıntı, herhangi bir aktif içerik içermez, Extraman’in fonksiyonu için önemli değildir.

Extraman harici cilt uygulaması için özel olarak tasarlanmıştır ve herhangi bir yapışkanlık bırakmaz ve tahrişe neden olmaz. Extraman’i kullandıktan sonra herhangi bir olumsuz etki gördüğünüz taktirde, lütfen hemen tıbbi yardıma başvurunuz.

DETAYLI BİLGİ VE SATIN ALMAK İÇİN TIKLAYIN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder