16 Haziran 2010 Çarşamba

Nore Geciktirici Hap,Erken Bosalmak istemiyorum

Nore Geciktirici Hap,Erken Boşalmak İstemiyorum,Geciktirici Ürünler,Nore Cinsel Güç Arttırıcı Hap, geciktirici hap, no-re hap, erken boşalmaya son, erken boşalma sorunum var, cinsel güç arttırıcı hap, ereksiyon hapı, cinsel performans arttırıcı, erken boşalma tedavisi, erken boşalmaya tedavi, erken boşalmayı tedavi edici ilaç

Nore Erken Boşalma Sorununu Gidermeye Yardımcı Gıda Takviyesi

Nore Geciktirici Hapın Avantajları:
  • Saf bitkisel ürün. Yan etkisi yoktur.
  • Vücudun doğal fonksiyonlarını iyileştirmeye / güçlendirmeye yardımcı olur.
  • Sperm sayısını arttırmaya yardımcı olur. Ayrıca kardiyovasküler korumaya, sindirim düzenlemeye yardımcı olur.
  • Uygulaması kolaydır, bir miktar su ile ağızdan alınır. Gittikçe artan ve yumuşak bir etkiye sahiptir, cinsel güçte artış ilacın alınmasından 10-15 gün sonra görülür.
  • Diğer birçok ilaçla karşılaştırıldığında ekonomiktir.
Kullanıldığı durumlar/etkileri:
  • Erken boşalma ve sertleşme sorununun giderilmesine, cinsel birleşmenin uzatılmasına,
  • Daha iyi ereksiyon ve cinsel performans sağlamaya,
  • Sperm miktarı ve kalitesinin arttırılmasına,
  • Kalp-damar sisteminin korunmasına,
  • Kalp dolaşımının ve kan akımının iyileştirilmesine,
  • Enerji düzeyinin artırılmasına,
  • Yorgunluğun giderilmesine,
  • Bağışıklık sisteminin güçlendirilmesine,
  • Yaşlılık belirtilerinin hafifletilmesine yardımcı olur.
Dozaj: Her akşam üçer tablet
No- Re İçerik
  • Çin Küskütü
  • Horny Goat - Azgın Teke Otu (Epimedium)
  • Panax Ginseng özütü
  • Blackberry – Böğürtlen
  • Peony – Şakayık
  • Rose Hip – Kuşburnu
  • Schisandra Çileği


Sık Sorulan Sorular
Nore Geciktirici'nin yan etkileri var mıdır?
Nore Geciktirici Hap tamamen bitkisel bir formüle sahip olduğundan hiçbir yan etkisi yoktur.
Nore Geciktiricinin etkisini ne zaman hissetmeye başlarım?
Nore Geciktirici Hapın etki süresi kişiden kişiye değişmekle beraber 10-15 gün sonra etkisini hissetmeye başlarsınız. Asıl performans artışı ise 5. haftada ortaya çıkmaya başlar.
En etkili sonuç için Nore Geciktirici Hapı ne kadar kullanmalıyım?
Nore Geciktirici Hap ile ilgili en etkili sonucu alabilmek için her akşam 3 tablet olmak şartıyla 2 ay aralıksız kullanmak, 2 ay kullandıktan sonra 1 ay ara verip tekrar 2 ay kullanmak gerekmektedir.
Nore Geciktirici Hap'ın menşei neresidir?
Nore Geciktirici Hap Hollanda'da üretilmektedir.
Bu ürünü kullanırken beslenme programı önemli mi?
Eğer herhangi bir şey genel sağlığınız için iyi ise aynı zamanda cinsel hayatınız içinde iyidir. Bu yüzden doğru bir diyet ve doğru egzersizler daha dinç ve daha güçlü bir vücuda ve cinsel performansa destek olur.

Bazı beslenme unsurlarının özellikle düzenli kullanımına dikkat edildiğinde kişinin cinsel performansını artırması ve cinsel isteği de kamçılaması mümkün. Cinsel istek vücuttaki bazı biyokimyasal etkileşimler sonucunda ortaya çıkar ve son derece karmaşık bir mekanizmadır. Sadece cinsellik için değil, damar, kalp ve sinir sistemleri için de faydalı olan diyet ve yaşam tarzları performans kaybını önlüyor, hatta iyileştiriyor.

Kadın-erkek ayrımı var mı?
Cinsiyet ayrımı yok. İlginç bir şekilde kadında da, erkekte de cinsel dürtüleri uyaran, testosteron, yani erkeklik hormonu olarak bildiğimiz maddedir. Bu nedenle gerçek anlamda bir maddenin afrodizyak olabilmesi için kadında ve erkekte aynı mekanizma üzerinden etki göstermesi gerekir.

Vitaminler performansı etkiler mi?
E vitamininin antioksidan özelliği penis içerisindeki dokuların özelliklerini ve damar sistemini koruduğu için faydalı olabiliyor. Aynı zamanda erkeğin testis fonksiyonlarında da iyileşmelere yol açabiliyor. B vitamini, özellikle diyabetik olan bireylerde diyabetik şikâyetler ortaya çıkmadan önce kullanılması gereken bir vitamin. Sinirlerin şeker hastalığından en az zarar görmesini ve kendini yenileme kapasitelerini iyileştiriyor. Selenyum da sperm hareketlerini ve kalitesini artırmak için öneriliyor. Çinko da hem ereksiyon hem de sperm üretimindeki basamaklarda görev alan bir mineral.

Alkol cinsel gücü artırır mı?
İnsanlar, alkol aldıklarında rahatladıklarını, cinselliğe daha iyi yaklaştıklarını düşünürler. Bu doğrudur, ancak alkolün enerjisi çok yüksektir. Vücutta gereğinden fazla enerji olduğu zaman bu yağa çevrilir. Dolayısıyla yağlanma ve damar tıkanıklığı hızlanıyor. Alkol, içeriği nedeniyle damarlarda genişleme yapıyor. Vücuttaki uç damarlar (eller, ayaklar, yüz gibi) genişlediği için ereksiyon sırasında penise giden kan miktarında azalma olur. Alkol de belli dozlarda alınmalı. Fazla yağ damarları tıkadığı için sorun. Az yağ ise hormon dengesini bozuyor. Kansızlık özellikle kadınlarda hormonal dengeyi bozuyor ve cinsel uyarı için, genital bölgeye kan gidişini azaltıyor.

Cinsellikte egzersizin rolü nedir?
Spor kendine güveni sağlıyor ama aşırıya kaçıldığında ciddi sorunlar oluyor. Diyelim ki günde 5 km koşuyorsunuz. Vücudunuz bunu algılıyor ve özellikle bacaklarınıza, ciğerlerinize giden damarlarınızı genişletiyor. Bu sefer hem erkek hem kadında genital bölgeye giden kan azalıyor. Bu da cinsel anlamda sorun. Cinsellikte en ideal sporlar yüzme ve tempolu yürüyüştür. Hafif ağırlık kaldırma egzersizleri de iyi. Düzenli egzersizle kalp konusunda sorun yaşamayanlar da ileri yaşlara kadar cinsel performanslarını sürdürebilirler.

Cinsel hayatınızı güçlendirmek istiyorsanız aşağıdaki bitki ve baharatlara önem verin.

* Tarçın: Hormonları çalıştırır ve cinsel gücü artırır. Bir bardak suya bir kahve kaşığı atılıp çay gibi içilebilir. Sütlü tatlıların üstünde kullanabilirsiniz.

* Ay çekirdeği: Cinsel arzuyu artırıyor ama sivilce ve kilolarda da artışa neden oluyor. Birinden birini seçeceksiniz!

* Yulaf ezmesi: Özellikle kadınlarda cinsel isteksizliği giderir. Hormonları düzenler ve vücut direncini artırır. Her sabah sütlü yulaf ezmesinin içine isterseniz ceviz, fındık, antepfıstığı koyabilirsiniz. Bu kuvvetli öğünle gününüzü daha kolay geçirebilirsiniz.

* Kırmızı ve yeşil acı biber, karabiber: Hep tatlılar bu etkiyi yapacak değil ya, inanamayacaksınız ama acı da cinsel isteği kamçılar...

* Sarımsak: Tüm hormonları çalıştırır. Çiğ olarak yenmesi tavsiye edilir.

* Roka: Yeşil sebzeler içinde bu anlamda en değerlisi rokadır. Yalnız balık yanında değil, salatalarda da kullanmalısınız.

* Zencefil: Tüm vücudu uyarır, bedenen ve ruhen güç kazandırır. Kurabiye ve tatlılarda da kullanılabilir.

* Kekik ve nane: Özellikle kadınlarda bütün kadınlık hormonlarının düzenli çalışmasını sağlar ve vücudu güçlendirir.

* Hardal, kimyon, kişniş: Bütün hormonları çalıştırır ve sinirleri de kuvvetlendirir.

* Vanilya: Hem bedeni, hem de sinirleri güçlendirir, cinsel gücü artırır. Tatlı ve keklerde bolca kullanılabilir.
1 Kutu NORE 90 tablet içermektedir.
NORE, Tarım Bakanlığı ve Avrupa Gıda Denetim Kurumunun onayından geçmiştir
Nore tamamen bitkisel bir gıda takviyesidir. İlaç değildir.

DETAYLI BİLGİ VE SATIN ALMAK İÇİN TIKLAYIN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder