30 Ekim 2009 Cuma

PR1 olduk

Google pagerank güncellemesiyle Kurumsalseo.com R10 Lida Fx15 Pohudey Zayıflama yarışması blogumuz pr1 oldu. İyi haber :)

Ama 2 sitemin pr değerleri 0lanmış malesef. S

Az yemek daha sağlıklı

Daha iyi uzun ulaşacak kalori alımı-radikal bir diyet ile fazla süreli kilo kaybı sonuç olarak bir uzun vadeli azaltma ile. Yemeye çalışın, sağlıklı ve dengeli. Yağlı gıdaların tüketimini azaltın ve sizin meyve ve sebze yiyin.

Birkaç basit kuralı kaldırmak için çoğu faydalıdır. Sadece bir bardak su ile bir bardak limonata yerine. Içerik yemekte bir bölümü ile birlikte olmak için her zaman biraz daha az zamankinden daha musunuz. Tatlı tüketimi Halve. Cips, salata sosu kaçının, alkol ve yüksek kalorili atıştırmalar çok.

Ağırlık kaybetme için eski bir formülü "FDH" olan "Eat yarım aracıdır. Sen her şeyin Daha önce sadece yarım yeme, zaten başarı için yolda konum yedim. Her iyi şimdi ve sonra bir şey kendinizi iyi davranın. Bu gibi birçok Leckerein tadı çok daha fazla. Çok çabuk sonuç beklemeyin. Ama yavaş yavaş kendi disiplinini daha iyi bir görünüm ile ve daha iyi bir sağlık için ödüllendirilir.

29 Ekim 2009 Perşembe

Düzenli olun

Sizin kilo kaybı takip edin. Bu size ilerleme hakkında doğru bir resim elde etmek ve kendinizi her gün motive sağlar.

Kilo ve uzak tutun sabırlı olun

Açıkça görünür kilo kaybı zaman alır. Senin hakkında iki hafta sonra ilk sonuçları göreceksiniz. Başarı bir ay sonra görülebilir. Sen hiçbir koşullar altında şimdi eski beslenme alışkanlıkları geri düşme hatasına düşer. Kilo kaybı sırasında dayanma kanıtlayın. Zayıflama .

Kilo kaybı sırasında Ek motivasyon her pound için küçük bir ödül getiriyor kaybetti. Sinema, lüks banyo veya yeni bir CD ziyaret Kendinizi davranın. Arkadaşlarınızla büyük bir başarı söyle. Destek ve hayranlık için motivasyon olacak FX15.

Önce kilo bir şey yapın. Ne zaman sonunda gerçekten kilo karar varsa, büyük ölçüde tatlılar ve diğer muamele etmek kaçınmak gerekir. Onlar dogmatik, sadece küçük miktarda zevk lezzetli ama sağlıksız şeyler denemek şey yasağı gerekir pohudey.

As you like it eğer hızlı düşmemesi mutsuz olma. Yavaş ama emin adımlarla, motto! Bu sonuç her zaman, artık onlar uzatmak daha iyidir, unutmayın. Size her zamankinden daha antreman vardır her zaman, sen ve böylece yağ kalori yakmak. Orada gerçekten kilo hiçbir farklı ya da daha hızlı bir şekilde sağlıklı ve makul olduğunu unutmayın.

Yaşam tarzınıza göre zayıflayın

Özetle, sağlıklı kilo kaybı sırrı çok basittir - daha fazla egzersiz, daha az besindir. Bu, bir günden diğer spor başarıları veya gerçekleştirmek için ciddi diyet başlayacak gerek anlamına gelmez. Tersidir: Bu planı çalıştığınızda, uzun vadede. Vücudunuzun en yavaş bir geçiş alır. Bu diyet hem de beden eğitimi yanı sıra sırasında doğrudur.

Eğer yıllardır tahrik yok, sen evden acele etmemesi gerektiğini daha fazla egzersiz ve uzun sürekli çalıştırın, kilo kaybetmek. Yavaş gidelim. Birlikte bir hareket planı koyun ve sürekli hedef track. Eğer çok yemeye alışkın olduğunu, bir çok aç ile olurdu. Yine, bu nedenle: senin yiyecek yavaş olun.

Hatta kısa yürüyüşler veya ılımlı egzersiz diğer formları uzun süreli kilo kaybı kilo sadece kısa vadeli başarı olduğunu. Ancak aynı zamanda ılımlı hareket fark avantajını koşuluyla periyodik olarak tekrar sadece altındaydı. Siz aylık bir bütün kilo kaybetmek aynı diyet sürdürmek Eğer her gün sadece iki üç kilometre kadar normalden uzun, git.

Kilo Kaybı: Egzersiz başarının anahtarıdır


Ayrıca spor salonu yeterli olanakları taşımak dışında bir ter ve kilo kadar çalışma vardır:

Bir asansör yerine merdivenleri kullanın.
Otobüs önceki bir otobüsten üstümden * durdurun ve yürüyerek geçen streç yürüyün.
Stand up için televizyonda ticari sonlarını kullanın. Dışında gidin ve temiz hava keyfini çıkarın.
* Eğer bir köpek varsa, sık sık onunla yürüyüş yapmak.
Araba yerine bisikletle kısa mesafelerde atın *.

28 Ekim 2009 Çarşamba

Kilo almak için uyulması gerekenler

Günde çay fazla iki fincan olmamalıdır. Kahve ancak 1 tane.

Turşu, karabiber, kırmızı biber ve süt en az iki ay uzak buradan.

Iki ay, bezelye, nohut, ıspanak, karnabahar ve Brüksel lahanası için en az tüketilmesi gerekir.

Krem ve gıda kullanımından yağların her türlü kaçınılmalıdır.

27 Ekim 2009 Salı

Erkekler için kilo alma ipucları

Bir hafta için, iki başparmak arasında kahvaltı öğle ve bir bardak su-kökzencefil 6 dakika dem olabilir içki büyüklüğünde. Zemin bu amaçla kökzencefil için uygun değildir.

Ne tür (koyun, sığır, balık veya tavuk) olursa olsun, hangi kekik çok tüketir ve burada tutam et tüketecektir.

Sadece buğday ekmeği, normal yemekler (beyaz ekmek, kepeksiz) tüketilir.

Bir ay boyunca her gün tüketilir-fıstık on beş adet.

Tercihan beyaz üzüm ve muz daha taze meyve tercih edilmelidir.

Tüm öğle yemekleri de kesinlikle bir haşlanmış patates tüketilmelidir. Kimyon üzerine serpilmek Should patetesin tüketilmelidir.

Sizin biber bir ay boyunca eksik olmamalıdır hiçbir keskin ya da acı yeşil salata olması koşuluyla.

Her yemekten sonra iki saat, kuşburnu bir bardak çay içmek.

Eğer yarım kase sonra yoğurt içine kesilmiş mutlaka tüketilmelidir yemek Hangi meyve yemek.

Ne olursa olsun, bal, kesinlikle limon suyu üzerinde tüketilmelidir. Taze limon aç karnına yemeklerden önce tüketilmesi gerekir sıkıştırılmış. Tatlı üstüne normal yemek devam edebilirsiniz.

İşyerinizde ya da evde tek başına masaya oturmak yok.

Emin olun her gün 20 dakika yürüyüş yapın. Zaman önemli değil. Ancak, bir ay boyunca her gün, aynı zamanda yürümeye dikkat ediniz.

25 Ekim 2009 Pazar

Cimbom yenildi

Deplasmanda oynadığımız maçta 3-1 yenildik fenere. Hakem sağolsun.

Kart haksızdı. Gollerinden biri ofsayttı. Rıdvan Dilmen de dedi zaten.

Neyse lida severler. Başka maçlarda görüşmek üzere.

Şu videonun pohudeyine bakın !

Ne kadar pohudey bir o kadar da fx15 bir video değil mi?

24 Ekim 2009 Cumartesi

Saat 2

Kurumsalseo.com R10 Lida Fx15 Pohudey Zayıflama yarışması uğruna saat 2de yazı yazacağım şimdi.

Yarışmada 3. sırada gibi görünüyoruz. Aldanmayın, 2. sıradaki sitede kodlar bulunmadığından 2.yiz hala :)

Biraz lida olsa da zayıflama sayesinde fx15 fx15 uyusam.

23 Ekim 2009 Cuma

Ses 1-2 zayıfla

Olarak gençler yetişkin obez olarak devam eden obez olan insanların 80%. Bu, bir yetişkin olarak kilo anlamına gelmez, ama sen daha denemek anlamına gelebilir kim zayıf olduğunu arkadaşlarınızı daha zaman gençler vardı.

SİZ DUR SİGARA İÇME VE KULLANMA

FX15

Birçok insanlar, ama sigara kilo durdurmak için bir yıl içinde normal ağırlığına en fazla getiriyi. Bu kilo zaman bir sigara istemek meze kaynaklanır. Sigara içen kim çıkmak kim kadar ilk yıl içinde gibi kısa bir kilogram kazanabileceğini egzersiz alır.

LİDA

Kadın kilo daha kolay sonra erkek ... onlar da daha zor erkeklerden daha fazla kilo vermek, kısmen kadınlar daha düşük bir kas kütlesi olması nedeniyle bulabilirsiniz. Kim genç zaman ilk dönemi yoktur Kızlar daha yetişkin olarak kilolu olmak ve hamilelik sırasında çok sayıda kadın kazanç fazla kilo ve muhtemelen tüm asla kaybetmeyeceksiniz.

Ağırlık kaybetme her zaman özellikle kolay olması, özellikle de bu kadar olduğu gibi görünüyor oluyor bize karşı çok kazık. Ancak, sadece biraz özveri ve bu diş gıcırdatarak ile bu yapılabilir. Ağırlığı az, hepimiz ihtiyacınız ile donatmak, ama size alın ve sağlıklı yaşam bu değişiklikleri yapmak!

22 Ekim 2009 Perşembe

Yazılım mühendisliği ve r10

kurumsalseo.com R10 lida fx15 pohudey zayıflama yarışması için yazdığımız bu makalede, yazılım mühendisliğini anlatacağız.

Türkiye'de 2004-5 yıllarında gelişmeye başlayan bir bölüm yazılım mühendisliği. O dönemde yalnızca 3-4 özel üniversitede zayıflama amacıyla açılmıştı. Ancak şu an birçok üniversitede bu bölüm var.

kurumsalseo.com sponsorluğunda girebilirseniz, 6 pohudey yılında bu üniversiteyi tamamlayabiliyorsunuz. Bilgisayarı sevmeniz değil, çok sevmeniz gerekiyor okuduklarımız lida yorumlarına bakarsak.

21 Ekim 2009 Çarşamba

R10 la kolay pohudey

Belirli bir tarihten önce 25kg kaybetmek, ancak hedef gerçekçi bir karar verdik. Eğer istediğiniz hedef ağırlığı sağlıklı bir dizi altında ise, gidilir açlıktan gerekecek ... ve sağlık yaşayacaktır. .

KURUMSALSEO.COM R10

Diyet, böylece iş arkadaşları ailesi ve diğerleri aynı amaç gereken destek yalnız olabilir.Katılan bir Zayıflama Grubu ve başarı şansınızı arttırmak gerekir çünkü Grubu Lideri ve diğer Grup üyeleri, tüm yan vardır.

LİDA PAZARLA

Eğer kilo kaybı ürünleri, haplar, tozlar veya etkiler hakkında pazarlama hype için güz, ne zaman onlar çalışmıyor hayal kırıklığı olacak. Bu negatif tutum size yaşam gerçekten gerekli değişiklikleri yapmak için ilham değildir. Eğer, sesler gerçek olamayacak kadar iyi tanıyan ... bu gerçek olamayacak kadar iyi.


Yemek bir yaşam tarzı planlamak ağırlık yönetmek için sadece bir parçasıdır. Biraz da kilo ter ve o uzakta tutmak gereklidir. Marka çünkü sizi için parası tutmamız gerekir sen, sen yapmak egzersiz gibi emin olun.

Zayıflama maaan fx15

You More Than You İHTİYACINIZ EAT

Gibi daha fazla enerji gıda ve içecek () vücudunuzun yanık daha düşürmek Evet, ama bu sürece daha önce duymuştum, kilo kaybetmezsiniz. Bu ölçekli ipucu olabilir gıda, kötü seçenek küçük miktarlarda büyük miktarda yemek anlamına gelmez. , Bir günlük fiş küçük bir bölümü ile meyilli olarak kızarmış tavuk tek parça yemek bir fikir vermek için, 0,5 bir kilo-1kg bir hafta - veya 25-50kg arasında bir yıl neden olabilir! Yağ fast food, hızlı fat fx15 le!

ULAŞIM YAŞLI

Gibi büyük vücudunuzun çünkü bazal metabolizma hızı düşüktür devam için daha az enerji ihtiyacı olsun. Bu, egzersiz düzeyi değişmez varsayarsak, her gün daha açtığınızda 25 edildi mi zaman 65 konum daha az gıda ihtiyacı anlamına gelir. Ayrıca daha o 25 idi bu 65 kilo daha zor olduğu anlamına gelir lida yla.

YOU GO ON DIET

"Diyet Going on" ki "sizin diyet" ya da kırmak için gidiyorsun bir noktada "diyet dışı" gitmek anlamına gelir. Diyetler reddi hakkında, ama insanlar zevk için programlanır. Eğer sen sonunda vagon düşmek olacak gıda ve yeme duyusal ve sosyal yönleri yararlanamazlar. , Tartılır gibi bir sağlıklı beslenme programı deneyin-Az Hedef Plus ve nasıl kilo yönetmek için yemek ve iyi sağlığı öğrenirler.

19 Ekim 2009 Pazartesi

Yarışma ne alemde?

Yarışma ve sitelerin durumuyla ilgili bir yazı yazayım.

İlk sırada Serdal görünüyor şu an. İyi çalıştı, yerini hakediyor. Bu aralar beklenen güncellemede durumu ne olacak bakalım.

Kuaza var 4. sırada. O da baya hırs yaptı. Güncellemeyi bekliyor bakalım ne olacak.

Umut Yurtseven ve Rasty, güvendiğim 2 isim. Şu an sıralamada görünmüyorlar. Diğer arkadaşları pek tanımıyorum.

Kendi durumumuza bakacak olursak,

Herşey yolunda görünüyor. 2. sıradayım. Beklenen güncellemede bir sıralama kaybı yaşamazsak yerimiz sağlam gibi. Son 1 ay işlerin kızışacağını hissediyorum. Hele ki eski domain ve hacklinkin serbest olduğu bir "seo yarışması"(!)ysa söz konusu olan.

Her ne olursa olsun, herkes kendi emeğiyle ve bilgisiyle, hile yapmadan oynar oyunu umarım.

Başarılar.

18 Ekim 2009 Pazar

Lida olayı

Böyle Saçma var. Ben sadece yazarken, bir Lida aldı gitti. Olmadan kimse bir şey soruyorum.

İstanbul'da tüm eczanelerde bulunmaktadır. Ama nasıl tıp, bile prospektüsü bulunmaktadır. Çin yeterlidir yazıları ...

Ben ilaç ödemek için, eczacı hanım bana, tereddütlü bakıyordu, ben, "çok huylan satıyoruz çalışıyorum, ama ben tavsiye etmiyorum," dedi. "Neden? Yan etkileri nelerdir?" Dedim. "Ben," dedi, "Bak söyleniyordu, benim formen £ 8 verdi. Hiçbir sorun deneyimli edildi. Cesaret onu, ve ben saha değilim. Ama büyük bir kalp çarpıntı yaptı ..."

Bu durumda, makul bir kişi mi?

"Ah evet, o zaman" dedi, geri, arkasındaki evin yolunu tutmak için bakmadan ilaç uzayacağını söyledi götüreyim.

Ben yaptım?

Olarak kolayca tahmin, ben, ilaç alıp eve gittim. Kullanılan 3 gün. Senin içinde su miktarı söyleyemem gibi boğazımı ve o top benim sürekli su içmek zorunda olabilir için haddeleme ortasında duruyordu. Yolda git araba durdurmak için, ilk kullanılabilir yeraltı su alır ve içinde, bu derece anlamak oldu.

Blah blah Ben yemekte yemeyin olabilir. Canım böyle tuhaf bir durum istemiyordu.

Üçüncü günün sonunda, oksijen gibi deriiin deriiin, nefes, henüz, sanki bir Göğsümdeki oturmuş değildi, ben astım vardı ya başladı, kısa nefes.

, I, ve ölecek derken zayıflatacak olmayacak Bak ...

Nerede kar o (karısı arada ben tıp sol £ 2) idi hasarlardan biz dönüştür.

* * *

Lida gördüm dün bir eczane hala.

Satır diz vardı.

Eczacı, "Ben daha iyi" dedim gelmedi.

"Ay," dedi, "Brawl karıştırmak gidiyor. Sanırım ben çok ciddi yan etkileri sormayın. Ben bütün müşterilerinin anlatırdı. Ama kimse beni dinlemek için. Şu sorunu doktorlar, diyetisyenler size bir el, , seninle konuşmak ... "

"Eh," dedim.

Ama önce size sormak istedim.

Lida zayıflama ilaç veya kilo kaybı, hasar veya olanlar yararlarını görmek benzer olanlar ...

Lütfen klavye başına ...

's Birlikte bu yazı yazalım ...

16 Ekim 2009 Cuma

Lida sağlığa zararlıysa neden farklı raporlar verildi?

2 farklı raporlar bu Lida zayıflama ilaç Sağlık Bakanlığı yasaklanmış ve ölüme neden gerekçesiyle "Sibutramin" öğesini içerir görülmeye edildi Lida zararlı sağlık nedenleri, Refik Saydam Hıfzıssıhha Merkezi Başkanlığı, iki farklı rapor tartışma yarattı verilen .

İSTANBUL Gümrük Muhafaza Temmuz Başmüdürlük, içerik Lida'ya "Sibutramin" maddesi bulduğu gerekçesiyle el olarak ithal izin verilmiyor evlerine getirerek Farmalife İlaç Sanayi Ltd Firmalarda. Savcılığının izni ile, İstanbul Gümrük laboratuvar analiz edilmiştir Bakırköy Cumhuriyet ilaç örnekleri aldı. Analiz ilaç maddeleri Sibutramin bulunan. Yargı karşı şirket Refik Saydam Hıfzıssıhha Merkezi Başkanlığı için Sağlık Bakanlığı altında nihai raporu isteyebilir ve bu raporu sonra kabul edildi. Refik Saydam, Sibutramin madde gelen raporlarında "bildirildi bulunamıyor. 14 Ağustos 2007 böylece bu raporun açık Lida oldu.

Başkanlık Cumhuriyeti Refik Saydam Hıfzıssıhha Bakırköy onun "" raporu temiz, 12 Eylül 2007 ve yere göre of Savcılık, şirketi, dava karar verdi. Ancak, Lida'ya "Sibutramin 40 gün önce herhangi bir madde var," dedi, 24 Eylül'de bu kez yeni bir rapor hazırlamıştır ardına ölüm varlığı Doğum Bölümü Refik Saydam Hıfzıssıhha temiz bir rapor verir. Sibutramin bir ikinci rapor Lida'da nerede desmetilsibutramin'in duyuruldu türevi.

Refik Saydam Hıfzıssıhha Merkezi Başkanı Mustafa Ertek, her ikisi de doğru olup raporları hazırlanır ki "sadece Sibutramin madde" diye Gümrük Örgütü yetkilileri, orta hatta orada, "" kasıt veya düşüncesizlik muhalefet arasında var rapor ilk savunma o söz konusu. İstanbul Gümrük Muhafaza Başmüdürlük, Refik Saydam'ın son raporunu delil takipsizlik kararı karşı savcılık tarafından verilen gösterdi, ve ölüm Ağır Ceza Mahkemesi'ne durumda itiraz nedeniyle taşımak için hazırlanıyor.

15 Ekim 2009 Perşembe

Kolayca Zayıflayın

Aşırı kilo ve kilo kaybı tedaviler için sizin gibi arıyorsunuz Through-out insanların batı dünyasında milyonlarca. Zayıflama hapları bir seçenek, binlerce, almak da süreci daha hızlı sonuç getiren hızlandırabilir sağlıklı bir diyet ile kombine edilmektedir. kurumsalseo.com r10 lida fx15 pohudey

Ama bu kadar çok zayıflama hapları piyasaya mucizeler çalışma olduğunu iddia eden açık. Nasıl biri sizin için uygun olan biliyor musunuz?

Burada konum gerçekler ve kullanıcı değerlendirmeleri sağlayarak yardım etmek

Biz bağımsız bir zayıflama hapı eleştiri sitesi, burada en sağlamak için güncel ağırlık-kaybetme bilgi, ürün ve diyetler vardır. Kendinize ve sağlıklı tutmak için inanılmaz yaşam kalitesi önemlidir arıyorsunuz. Ne zaman harika görünüyor, harika hissediyorum ve bu size yaşam yolunda çok büyük bir etkisi vardır.

13 Ekim 2009 Salı

Türkiye, diyet klubüne üye oldu

British Türkiye bu kampanya bir zayıflama alternatif olarak 50.000 üye broşürler az yağlı hindi tarifleri özetleyen posta Rosemary Conley Beslenme ve Fitness Club zayıflama ile imzalayarak et günümüze kadar devam etmiştir.


12 Ekim 2009 Pazartesi

Zayıflama İpucları

Herkes bir çökme diyet kilo ama sonra sonra tatil veya özel günlerinde üzerinden geçti ise, bulabilirsiniz kendinizi ağırlığı tekrar kazık gidebilir. Hüner diyetler zayıflama için kendinizi daha sağlıklı ve daha sonra yemek için ısrar etmek öğretmektir. Bu asla sahip anlamına gelmez tekrar davranır, o ne yiyorsun ve size yiyecek zayıflama doğru türü yeme emin olduktan bakarak sadece anlamına gelir.

Esas olarak bir gün bir karbonhidrat diyeti yeme ve sonra çoğunlukla protein başka bir gün diyet tabanlı içeren sağlıklı bir zayıflama planı şudur Orada ancak yapabilirsiniz ne amele için beni sahip bulduğunuzda birkaç farklı yolu vardır. İyi diyetler olanlar, böylece bir gün sonra başka olmak zorunda değildir esnektir, bu ve daha sonra bir hafta bir protein diyeti var bütün bir hafta boyunca karbonhidrat diyeti var olabilir. Bu size nasıl çalışır's up, temel amacı birlikte çok fazla karbonhidrat ve protein yemiyor vardır.

Ne zaman karbonhidrat diyetleri şunlardır, örneğin, pirinç, makarna, erişte yiyebilirsiniz, fasulye, mercimek, patates. Sen sebze ve meyve ve hatta bir protein dengeli bir diyet tutmak için hizmet veren küçük, bu gıdaların zayıflama great eklemek bol olan ancak bu karıştırıp onunla çok fazla protein karıştırmayınız yoktur.

Benzer şekilde, r10 sen, sen, balık sebze, meyve ve sebze de proteinlerin sürü tofu gibi kombine taze yağsız et ve kümes hayvanları çok yiyebilirsiniz daha protein diyeti olacaktır düşünüyorum. Yine, ekleyebilirsiniz filinta sizin yemek için dengeli bir diyet tutmak için hizmet veren küçük.

Iyi zayıflama gıdalar bu gizli kalori ve fazla tuz içeren gibi işlenmiş gıdalar dahil değildir. Her zaman kızartılmış gıdalar sakınmak eğer diyet zayıflama konusunda ciddi (bu), bu nedenle önemlidir tercih seçeneği yerine ızgara veya haşlanmış. You taste geliştirmek için otlar ve herhangi bir yemek için baharatları ekleyebilirsiniz. Eğer bir yavru-up yerine tava ve yağ, üzerinde ızgara ve pastırma ve az yağlı ızgara sosis açmak yürüttüğünü, bazı domates ekleyerek fantezi, mantar ve birlikte kepekli ekmek veya tost düşük kalorili margarin ile yumurta karıştırılmış. Bu zayıflama ipuçları göz ardı edilmemelidir.

Başka bir zayıflama ucu yemek ve tamamen beyaz ekmek kesmek ve tahıl veya kepekli ekmek yemek ekmek miktarını sınırlayan.

O zaman bu şekilde yapabilmeleri için gerekli olan düşük yağlı süt ürünleri dahil yemek hatırlamak önemlidir size kalsiyum alımının doğru miktarda olduğundan emin olun. Eğer o anda tam yağlı süt veya yarı-varsa yağsız, yağsız süt şekilde değiştirin. Bu ancak azim zayıflama programı bu tip devam için anahtar alışmak biraz zaman alabilir.

Kendinizi bu şekilde yemek ve yapışmasını öğretim olarak, vücudun doğal ve çok daha hızlı, böylece yağ çevirmek yok gıda hazmedememişken yağ yanıyor. Böyle bir zayıflama programı her zaman, tempolu yürüme ve / veya çalışan gibi siz ve kalori kapalı yanmak senin metabolizma geliştirmek için yardımcı olmak için egzersiz zayıflama ile birlikte olmalıdır pohudeyle.

Eğer gerçekten snack için, teneke bisküvi, cips ve çikolata, meyve yemek veya doğranmış havuç için ulaşmaz istemiyorum. Bunu yeme bu şekilde ama alışmak eğer gerçekten ve iyi zayıflama yiyeceklere doğru zihniyet benimsemek gerekir kilo vermek istiyorsanız, bulacaksınız vücudun used to it gets biraz zaman alabilir. Buna karşılık, yardım zayıflama bu tür bir hedef kilo ulaşmak ve bunu korumak için edebilecektir yardımcı olacaktır.

11 Ekim 2009 Pazar

Kilo verin

Zayıflama için ilaçların eski amfetamin sınıf ve yüksek uyumlu idi ciddi yan etkileri vardı. Bu engelleyen hasta bir aylık kursu - uzun ağırlık önemli miktarda kaybetmek için yeterli değil daha fazla reçete olma.

Neyse ki, son tıbbi gelişmeler kilo kaybı hap şimdi son derece ve tamamen sigara bağımlılık, sürekli hedef kilo kaybı kadar bunların kullanımı hastanın sağlayan etkili güvende elde edilmiştir.

Amerika'da geliştirilen ve şimdi Avrupa Birliği içinde kullanım için lisanslı, bir diyet hapı tüm zayıflama yöntemlerini birleştirir.

Öncelikle hap aslında iştahınızı azaltır. İkinci olarak, sizi tam gıda sadece küçük bir miktar sonra ve üçüncüsü hissettirmek, onlar böylece aslında daha fazla kalori kilo kaybı şansınızı imrpoving yanmak yukarıya senin metabolizma hızı.

Iki hap günlük, ciddi kilo kaybı Taking bir zaman nispeten kısa sürede elde edilebilir, fakat denemek ve sadece £ 2 veya 1 kilogram için kilo sınırı bir hafta öneririz. Hic Hiç £ 6 haftada aşması gerekir. Eğer sadece bir hap bir gün dozu azaltmak lütfen. FX15

Çünkü bu hapları kilo kaybı olan denedim ve normal kilo kaybı programlarında kilo başarısız hastalar için kullanılan bir gerçekçi diyet planı kendinizi açlıktan gerekmez.

10 Ekim 2009 Cumartesi

Yarışma bitti

Sitelerin filtreye girmesi sebebiyle kurumsalseo.com R10 lida fx15 pohudey zayıflama yarışması erken bitti. 4. tamamladık yarışmayı.

Obezite nedir?

Obezite tüm dünyaca kabul edilen bir hastalıktır; yaşam kalitesini ve süresini olumsuz yönde etkileyen, birçok hastalığa davetiye çıkaran, yüzyılımızın en önemli sağlık sorunlarındandır. Obezite vücut yağ miktarının sağlığı bozacak miktarda artmasıdır. Enerji dengesinin bozulması sonucunda ortaya çıkar. Diyet, egzersiz ve genler enerji dengesini oluştururlar. Enerji alımının, tüketiminden daha fazla olduğu durumlarda enerji dengesi bozulmaktadır.

Obezite kalp, şeker, yüksek tansiyon, yüksek kolesterol, solunum rahatsızlıkları, karaciğer yağlanması, akciğer, eklem ve safra kesesi hastalıkları gibi birçok hastalığın altında yatan nedendir. Bunun yanında depresyon, sosyal ayrımcılık, benlik algısında bozulma (kendine güvensizlik) gibi olumsuz etkileri de vardır.


Kaynak : www.hizli-zayiflama.com

Zayiflama surecinde ac kalmak yerine

Bu surecte ac kalmak yerine gunu 5 e bolerek almaniz gereken kalori miktarini gun icine yaydiginizda ve bu sure 1 hafta daha boyle devam ettigin de, vucudumuz su sekilde dusunmeye baslayacak. Him benim gunluk miktarim bu, 4-5 kere de yemek yiyorum. Bu kadar yemek yiyebiliyorsam bir sorun yok. Yaglari depo etmeme gerek yok dusuncesi hakim olacak. Ve siz zayiflama surecinde yapmaniz gereken spor, egzersiz vs. gibi durumlarda zayiflamak icin metabolizmanizi duzenlemis olacaksiniz.

Ipucu: Zayiflama surecinde dikkat edeceginiz en onemli unsurlardan birisi gunde 4-5 ogun azar azar yemek yemek ve yerken lokmalarinizi uzun tutmaktir. Hatta ilk zamanlarda resmen gevis getirir gibi yemeklerinizi uzun uzun cinegyin bunun sebei de metabolizmaya, vucunuza cok fazla besin girdigini zannettirmektir.



Kaynak : www.zayiflama.net

9 Ekim 2009 Cuma

FX15 Nedir?

Zayiflama Özelliginin yaninda içeriginde bulunan diger bitkiler, üzüm çekirdegi ekstresi, hücre zarlarini güçlendirir ve hücreleri oksidatif hasardan korur. Antioksidan alimi sadece hastaliklardan korunmamiza saglamakla kalmaz, birde erken yaslanmayi Önler, gençlestiricidir ve enerji vericidir.

Lotus yapragi ekstresinin toksinlerden arindirici ve lipid düzeyini düsürücü etkisi vardir. Fazla kilolari gidererek sindirim sistemini düzenler fx15 .

Yapilan arastirmalar ayrica lotus yapraklarinin damarlari genisletip tansiyonu düsürdügünü ispatlamistir. Yesil çay antienflamatuar ve hücre yenileyicidir.

KAYNAK : fx15.gen.tr

3 Ekim 2009 Cumartesi

Sağlıklı Lida

Lida her ne kadar 21. yüzyılın süper gıdası olarak tanıtılsa da yüzyıllar önce insanoğlu tarafından keşfedilmiş bir besindir. Lidanın, Texcoco gölü kıyısında yaşayan Aztekler tarafından tüketildiğine ilişkin en eski kaynak 1524 yılına dayanmaktadır. Ayrıca Çad gölü kıyısında yaşayan Kanembu kabilesi yerlileri de bu besini çok eski çağlardan beri tanımakta ve yiyecek olarak tüketmektedirler. Ancak, ticari kültürlerinin yapılması ve bilimsel alandaki çalışmaların başlaması ; ürünün 1963 yılında Fransız Petrol Araştırma Enstitüsü tarafından ortaya çıkarılarak, % 60-70 oranında protein içeren Lida algini laboratuar koşullarında üretmeleriyle olmuştur. Daha sonra Nasa, astronotlara besin tableti yapılması amacıyla bu alg üzerinde yapılan ilk çalışmalara öncülük etmiştir.

Dünya üzerinde başta A.B.D, Japonya, Çin, Tayland ve Hindistan olmak üzere, birçok ülkede yıllık 1000 tonun üzerinde Lida üretimi, yıllardan beri yapılmaktadır. FDA ( Federal Drug Administration)' nın 23 haziran 1981 tarihli raporunda Lidanın çok çeşitli vitamin ve mineralleri içeren bir protein kaynağı olduğu belirtilmiş ve A.B.D' de satış ve tüketilmesine yasal olarak izin verilmiştir.